31 juli 2018

Club America voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Mexicaanse club Club America zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door Nike en de Mexicaanse voetbalclub. In deze voetbalshirts speelt Club America de wedstrijden in de Mexicaanse Primera Division/ LIGA MX gedurende 2018-2019. Check hieronder alle details van zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Mexicanen.

Club America thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Club America thuisshirt voor 2018-2019 is dit seizoen weer overwegend geel en wordt gekenmerkt door de blauwe en rode details. Het shirt bevat een diagonale rode band van de rechter bovenkant naar de linker zijkant van het shirt. Over de linker borst bevindt zich bovendien een diagonaal blauw vlak. Verder heeft het nieuwe shirt van Club America alle kenmerken van het Nike Vapor template. Zo is het voetbalshirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Deze hals is aan de zijkanten en achterkant rood. De binnenkant van de kraag is uitgerust met een navy blauwe taping. Deze taping loopt voor een deel over tot de achterkant van het shirt. In de taping aan de achterkant van het voetbalshirt is een print van Mexico verwerkt. Op de borst prijken de logo’s van de club en Nike en verder is het voetbalshirt van Club America uitgerust met verschillende subsponsoren zoals AT&T, The Home Depot, Total, Caliente en Corona. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en blauwe kousen met een gele band.

Club America uitshirt 2018-2019

Het Club America uitshirt voor 2018-2019 heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt, maar heeft dan een andere kleur en bevat de diagonale details in spiegelbeeld. Het shirt is overwegend navy blauw en bevat een rode band van de linker schouder naar de rechter zijkant van het shirt. De rechter borst bevat een diagonaal geel vlak. Het shirt heeft dezelfde hals als het thuisshirt en de binnenkant en achterkant van de kraag bevatten een gele taping. Alle logo’s staan op dezelfde plaats als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje en gele kousen met een navy blauwe band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Club America voetbalshirts voor 2018-2019. Deze worden vanaf nu gedragen door spelers als Peralta, Uribe, Lainez, Menez, Alvarez, Martines en nog meer sterspelers.

Club America voetbalshirt bestellen

De nieuwe Club America voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 85,-. In de onderstaande shops kan je het Club America voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Club America shirt in deze SHOP

of deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)