5 juni 2019

Club America uitshirt 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van de Mexicaanse club Club America is officieel bekend gemaakt door Nike en de Mexicaanse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Club America de uitwedstrijden in de Mexicaanse competitie, de Primera Division, gedurende 2019-2020. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de ''Águilas.'' Het Amerikaanse sportmerk is namelijk sinds 2000 kledingsponsor van de club. Beide partijen vieren komend seizoen een samenwerking van maar liefst twintig jaar.

Donker blauw Club America voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe Club América uitshirt voor 2019-2020 is een ode aan alle prijzen, fans en legendes die de club gekend heeft. Het voetbalshirt staat namelijk in het teken van de ''Eterna Grandeza'' (De eeuwige roem). Zo werd de club dertien keer Mexicaans kampioen en won het maar liefst zeven keer de Concacaf Champions League. Het nieuwe uitshirt is qua pasvorm gebaseerd op het nieuwe Vapor template van Nike. Het tenue is geheel navy blauw en bevat een toelopende V-hals. Verder wordt het voetbalshirt gekenmerkt door het flitsende ruitenpatroon rondom de oksels. De ruiten zijn geheel in stijl van de clubkleuren: zilver/geel/rood/blauw. De swoosh van Nike prijkt in het geel op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de Mexicaanse club waar trainer Herrera aan het roer staat. Op het midden van het tenue staat sponsor AT&T en daaronder staat subsponsor The Home Depot. Het logo van Total staat op de mouwen van het tenue. Het voetbalshirt bevat aan de binnenkant en achterkant van e hals een rode taping. Het uittenue van Club America wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele accenten. Uiteraard zijn de nieuwste club America tenues ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Club America uitshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ménez, Peralta, Castillo, Álvarez, Benedetti, Rodriguez en andere spelers.

Club America uitshirt 2019-2020 bestellen

De nieuwe Club America voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf juni bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 85,-. In de onderstaande shops kan je het Club America voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Club America shirt in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

in deze SHOP