26 mei 2016

Club America uitshirt 2016-2017

Het nieuwe uitshirt van de Mexicaanse club Club America voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de wedstrijden in de Mexicaanse Primera Division gedurende 2016-2017. Dit betreft een speciaal shirt ter ere van het 100 jarig bestaan van de club. De club uit Mexico Stad is namelijk op 12 oktober 1916 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Ter ere hiervan zullen alle voetbalshirts van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Azteca in het teken staan van het 100 jarig bestaan. We bespreken hieronder het design van het nieuwe uitshirt van de club.

Club America uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Club America shirt voor 2016-2017 is overwegend bordeaux rood en wordt gekenmerkt door een flitsend patroon van driehoeken over het gehele shirt. De bordeaux rode kleur heeft een speciale betekenis voor de club. Dit is een verwijzing naar de clubkleuren van de eerste tegenstander in het Azteca Stadion. In 1966 (50 jaar geleden) speelde Club America haar eerste wedstrijd in het Azteca Stadion tegen Torino, welke een bordeaux rood voetbalshirt heeft. Verder bevat het nieuwe shirt van Club America een v-hals met aan de achterkant een donker rode lijn. Ter ere van het 100 jarig bestaan bevat het nieuwe uitshirt ook gouden accenten. Deze gouden accenten komen terug in de strip aan de zijkanten van het shirt en bovendien is het logo van kledingsponsor Nike goud. De linker borst is voorzien van een speciaal logo. Dit is het logo, welke de club had bij de oprichting in 1916. In dit logo zijn ook het oprichtingsjaar en de huidige jaargang verwerkt. Zoals we gewend zijn van de voetbalshirts in Zuid-en Midden Amerika bevat het shirt van de Mexicaanse club veel sponsoren. Op de voorkant van het shirt staan de logo's van HUAWEI en Coca Cola en de mouwen zijn uitgerust met het logo van TOTAL. Ook Corona is shirtsponsor van de club en versiert de achterkant van het shirt. Het nieuwe tenue van Club America wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de zijkanten een gouden strip. De shorts zijn ook voorzien van de logo's van de club en de Amerikaanse kledingsponsor. De kousen hebben ook een combinatie van bordeaux rood en goud. Het nieuwe Club America uittenue is uiteraard uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Sambueza, Peralta, Munoz en andere sterspelers van de club.

Club America voetbalshirt kopen

Het nieuwe Club America voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juni kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,-. Hier kan je het shirt van Club America ook laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer. Check in deze shop ook andere shirts van Zuid Amerikaanse clubs. Directe levering!

Koop het nieuwe shirt van Club America in deze voetbalshirts shop!

Club -america -uit -shirt -2016-2017-nike
Club -america -uit -shirt -2016-2017