Club America 3e voetbalshirt 2020

De Mexicaanse club Club America en Nike hebben vandaag een nieuw 3e voetbalshirt voor 2020 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Club America een aantal uitwedstrijden in de Mexicaanse competitie dit seizoen. Het nieuwe tenue van de ''Águilas'' werd gelanceerd met een speciaal motto: ''Eterna Grandeza'' (Eeuwige Grootheid). Nike is opnieuw verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de Mexicaanse club. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds 2000 de tenues van de Club America.

Club America 3e voetbalshirt en tenue 2020 | Geïnspireerd door Duitsland uitshirt 1994

Het nieuwe Club America 3e voetbalshirt voor 2020 heeft veel weg van het Duitsland WK 1994 uitshirt. Sterker nog, het tenue heeft vrijwel hetzelfde design als het voetbalshirt waarin Die Mannschaft speelde tijdens het WK van 1994 in de Verenigde Staten. Het aparte is dat adidas verantwoordelijk was voor het design van dit tenue en Nike kledingsponsor is van Club America. Het Club America 3e voetbalshirt is geheel turquoise. Deze kleur is gebaseerd op de kleur van het Azteekse Rijk. Verder wordt het tenue gekenmerkt door het patroon van ruiten over de borst. De ruiten hebben ook nog eens dezelfde kleuren als de ruiten op het Duitsland uitshirt van 1994. Deze ruiten hebben dezelfde kleuren als de Duitse vlag en zijn zwart, rood en goud. De ruiten staan op het tenue van Club America symbool voor de vleugels van de adelaar. De bijnaam van de club is ''Águilas.'' Verder bevat het Club America 3e shirt een V-hals in het zwart en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. De rechterborst is voorzien van een rode swoosh en de andere borst bevat het logo van de club uit Mexico City in het turquoise/zwart. Op het midden van het tenue staan de logo's van AT&T & The Home Depot. Total staat als sponsor op de mouwen. Verder is de binnenkant van de hals uitgerust met een rode taping. Deze taping loopt door over de achterkant van het tenue. Hierin is een motief van twee slangen verwerkt, een iconisch symbool voor de Azteken cultuur.

Het Club America 3e tenue voor 2020 gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met een gouden swoosh van Nike en een turquoise logo. De kousen zijn ook overwegend turquoise met aan de bovenkant een zwarte band. Uiteraard zijn de nieuwe Nike Club America tenues weer uitgerust met de Dri Fit technologie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Rodriguez, Caceres, dos Santos, Martinez, Vinas en andere sterspelers. Check ook de andere Club America voetbalshirts voor  2019-2020. 

Club America 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Club America 3e shirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Het tenue heeft een prijs van EU 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel de Club America voetbalshirts altijd in deze winkel! 

Club America 3e voetbalshirt 2020-2021

Club America tenue 2020-2021

Club America voetbalshirt 2020