18 januari 2016

Club America 3e voetbalshirt 2016

De Mexicaanse club Club America heeft ook haar nieuwe 3e voetbalshirt voor 2016 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club die haar thuiswedstrijden in het Aztekenstadion in Mexico Stad speelt, de uitwedstrijden in de Mexicaanse Primera Division gedurende 2016. Het nieuwe shirt van de club heeft hetzelfde design als de eerder dit jaar gepresenteerde 3e shirts van Barcelona. Manchester City en AS Roma.

Club America 3e tenue 2016

Het nieuwe Club America 3e shirt is overwegend licht blauw en bevat een ronde hals. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de opvallende mouwen. Deze zijn aan de bovenkant ook licht blauw, maar lopen ter hoogte van het midden over in het zwart door middel van een korrelend effect. Ook de zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een zwarte strip. Ook de shorts van het nieuwe Club America tenue hebben dit opvallende design. Aan de bovenkant zijn de shorts licht blauw en lopen naar onderkant middels hetzelfde effect over in het zwart. De kousen zijn bovendien zwart. Nike heeft voor dit effect gekozen, omdat spelers onder de stadionlampen nog meer opvallen, wanneer zij deze tenues dragen. Het logo van Nike staat overigens op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2000 al kledingsponsor van de Mexicaanse club. Hoofdsponsor van de club is Huawei, welke op het midden van het shirt staat. Huawei is sinds afgelopen jaar shirtsponsor en ook staat Coca Cola op het midden van het shirt. Andere sponsoren die op het shirt staan zijn Corona, Banamex en Total. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Check hieronder de foto's van de nieuwe Club America tenues voor 2016, waarin sterren als Sambueza, Benedetto en Peralta schitteren dit seizoen.

Club America voetbalshirt kopen

Het nieuwe Club America 3e shirt 2016 kan je helaas nog nergens kopen in Europa. Mocht dit wel het geval zijn, dan hebben wij weer nieuws. De nieuwste voetbalshirts van Mexicaanse en Zuid Amerikaanse clubs kan je altijd scoren bij Subside Sports. Inclusief bedrukking!

Club -america -3e -voetbalshirt -2016