9 januari 2018

Club America 3e shirt 2018-2019

Club America en Nike hebben vandaag een nieuw uitshirt bekend gemaakt. Het gaat hier om het shirt, dat is geïnspireerd op een shirtdesign uit het jaar 1990. De Mexicaanse voetbalclub is een van de populairste voetbalclubs uit Mexico en hebben daarom ook een aartsrivaal: Chivas de Guadalajara. Club America speelt de thuiswedstrijden in het immens grote Aztekenstadion wat een capaciteit van 114.465 heeft. Verder kende Club America een succesvol jaar in 1990, ze wonnen in dat jaar namelijk de CONCACAF Champions League. Lees hieronder verder over deze CONCACAF Champions League en natuurlijk over de details van het nieuwe derde shirt, waarin de club haar uitwedstrijden speelt gedurende 2018 en een deel van 2019.

Gele Club America 3e shirt en tenue 2018

De CONCACAF Champions League is het belangrijkste voetbaltoernooi voor clubs in Noord-Amerika, de Caraïben en Centraal-Amerika. Dit toernooi wordt georganiseerd door de voetbalbond CONCACAF. De winnaar van deze Champions League plaatst zich voor het Wereldkampioenschap voor clubs. Het toernooi is te vergelijken met de UEFA Champions League. Club America kende in 1990 een goed jaar, won de CONCACAF Champions League en plaatste zich daarmee voor het Wereldkampioenschap voor clubs.

Het nieuwe derde shirt van Club America voor 2017-2018 is geheel in stijl van het design uit 1990. Dit shirt was namelijk overwegend geel, met kleurrijke details op de mouwen en de bovenkant van de borst. Nike heeft dit design, van het toen ontwikkelde shirt van adidas, overgenomen en in een 2018 style ontwikkeld. Op de borst prijken de logo’s van Nike en Club Amerika in een blauwe kleur. Op de mouwen lopen de kleurrijke details, die in verticale lijnen gekarteld over de mouwen heen lopen. De kleuren van deze details zijn blauw, rood en donkerblauw. De sponsors Huawei en The Home Depot staan beide weergegeven op de voorkant van het shirt. De hals van het shirt loop in een V-vorm en bevat kleine donkerblauwe, blauwe en rode details. Links onderaan het shirt is een label geplaatst om de authenticiteit van het shirt te benadrukken. Verder bevat het shirt op beide mouwen logo’s van andere sponsoren en staat er op de achterkant in het donkerblauw ‘Corona Cero’ geschreven.

Het tenue wordt compleet gemaakt door het gele broekje en de gele sokken. Het broekje bevat een blauwe strip aan beide zijkanten en de logo’s van Club America en Nike zijn zeker niet vergeten. Deze staan op de linker en rechterpijpen van het broekje, in een blauwe kleur. De sokken zijn geel van kleur, met op de voorkant blauwe details. Deze details zijn het Nike logo met daaronder de letters ‘CA’ wat staat voor Club America. Uiteraard zijn ook deze tenues weer uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van Club America optimaal kunnen presteren. 

Gele club America derde shirt 2018 kopen

Het nieuwe derde shirt van Club America kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 85,- voor volwassenen. In de onderstaande shops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen.Directe levering gegarandeerd!  

Koop het nieuwste Club America derde shirt in deze SHOP