9 januari 2017

Club America 3e shirt 2017-2018

Club America en Nike hebben het nieuwe 3e voetbalshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit shirt speelt de Mexicaanse club de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX gedurende dit seizoen. Het nieuwe shirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Ezteca, heeft hetzelfde template als de 3e shirts van bijvoorbeeld Barcelona, Manchester City en AS Roma voor 2016-2017. We bespreken het design van het nieuwe shirt kort hieronder.

Het nieuwe Club America 3e shirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de groene en fel groene strepen over het shirt. De bovenkant van het shirt bevat dunne fel groene strepen en deze worden naar de onderkant van het voetbalshirt breder. Verder is het voetbalshirt van Club America uitgerust met groene mouwen en is er aan de zijkanten van het shirt een zwarte strip te vinden. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Verder is het shirt uitgerust met een kleine v-hals met aan de achterkant een groene strip. Hieronder staat de naam van de club. Op de borst prijken de logo's van Nike en de club. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt al sinds 2000 de tenues en trainingskleding van de club. Het logo van Club America betreft een speciaal logo. Dit is namelijk een logo ter ere van het 100 jarig bestaan in 2016. Verder is het shirt uitgerust met de logo's van sponsoren Huawei, Coca Cola en Corona.

Check hieronder de foto's van het nieuwe Club America shirt en tenue voor 2017-2018. Alle tenues van Club America zijn uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Helaas is het nieuwe shirt van Club America vooralsnog nergens te koop. Wil je het nieuwe thuis- en uitshirt kopen van Club America, check dan deze shop!

Club -america -3e -shirt -2017-2018

Club -america -3e -voetbalshirt -2017