26 februari 2021

Chicago Fire voetbalshirts 2021-2022

Chicago Fire en adidas hebben vandaag de nieuwe Chicago Fire voetbalshirts 2021-2022 officieel gelanceerd. Waar alle andere Major League Soccer club dit seizoen slechts één nieuw voetbalshirt lanceren, hebben Chicago Fire en adidas zowel een nieuw thuisshirt als een uitshirt gepresenteerd. Dat heeft alles te maken met het nieuwe logo en branding van de club. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Chicago Fire de Major League Soccer wedstrijden in 2021. Ook dit jaar speelt de club in de Eastern Conference.

Chicago Fire thuisshirt 2021

Het Chicago Fire thuisshirt 2021 heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is overwegend navy blauw en bevat verschillende rode details. De band aan de onderkant van de mouwen bevat twee rode lijnen en ook de adidas strepen op de schouders zijn rood. Hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst. De linkerborst van het tenue bevat het logo van de club. De zilveren ster boven het clublogo verwijst naar het winnen van de MLS Cup (het kampioenschap) in 1998. Op het midden van het thuistenue prijkt Motorola, dat sinds 2019 de shirtsponsor is van de club die haar thuiswedstrijden speelt in Soldier Field. De binnenkant van de hals is uitgerust met de leus van de club: ‘’Bold. Brave. Big Hearted.’’ Ook dit Major League Soccer voetbalshirt bevat de officiële MLS badge op de linkermouw en deze badge heeft dezelfde kleuren als het thuisshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. De kousen van het tenue zijn ook rood met aan de bovenkant een blauwe band met daarin rode adidas stripes.

Chicago Fire uitshirt 2021-2022

Het Chicago Fire uitshirt 2021 is dit jaar overwegend wit en bevat dunne, horizontale lichtblauwe strepen. In deze lijnen zijn middels donkerdere tinten ook vier sterren verwerkt, welke refereren aan de vlag van de staat Chicago. Het Chicago Fire uitshirt 2021-2022 bevat verder een wit/lichtblauwe v-hals. Dit zijn ook de kleuren van de band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen op de schouders zijn navy blauw en dit zijn ook de kleuren van alle logo’s op het voetbalshirt.  De linkermouw van dit voetbalshirt bevat ook de officiële Major League Soccer badge en in de hals prijkt de tekst: ‘’Make No Little Plans.’’ Een ander detail bevindt zich nog aan de linker onderzijde van het tenue . Hier staat een silhouet van het stadion van de club. Het Chicago Fire uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen en deze kleuren komen ook weer terug in de kousen van de nieuwe Chicago Fire tenues. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn ook deze tenues weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor een optimale afvoer van vocht en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Chicago Fire tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Beric, Frankowski, Herbers, Pineda, Mihailovic en nog meer spelers.

Chicago Fire voetbalshirt bestellen

De nieuwe Chicago Fire voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf komende maand bestellen in de onderstaande winkels. Deze voetbalshirts zijn alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en hebben een prijs van € 89,95. In deze winkels vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts en kun je je voetbalshirt ook laten bedrukken. 

Bestel het nieuwe Chicago Fire voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel! 

Chicago Fire thuisshirt 2021-2022

Chicago Fire uitshirt 2021-2022