7 februari 2017

Chicago Fire uitshirt 2017-2018

Chicago Fire en adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2017 en 2018 gelanceerd. Dit nieuwe voetbalshirt zal door Chicago Fire worden gedragen tijdens de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2017 en het seizoen erop. De Major League Soccer start dit jaar op 2 maart en Chicago Fire is dit jaar ook weer van de partij. Zoals van alle clubs in de Major League Soccer is adidas ook kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Toyota Park. Lees hieronder alles over het nieuwe uitshirt van ''La Maquina Roja''

Wil je een Major League Soccer shirt kopen? Check dan alle shirts in deze SHOP of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Chicago Fire uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe voetbalshirt van Chicago Fire is overwegend licht grijs met vale horizontale strepen. Verder bevat het shirt details uit de clubkleuren van de club. Zo is de v-hals van het shirt blauw, evenals de drie adidas strepen, welke alleen over de schouders en mouwen lopen. Ook de brede bies aan de onderkant van de mouwen is blauw. In de bies zijn vier rode sterren verwerkt. Deze sterren zijn geïnspireerd door de vier sterren van de vlag van Chicago. Op de borst zijn er ook twee horizontale rode lijnen aanwezig. Deze strepen zijn een verwijzing naar de strepen van het thuisshirt van de Amerikaanse club. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en is blauw/rood met witte details. Verder is aan de onderkant van het shirt de tekst: ''EST. 1997'' verwerkt. Dit verwijst naar het oprichtingsjaar van de club. Een ander detail is te vinden aan de achterkant van het shirt, net onder de kraag. Hier staan namelijk twee hamers. Deze hamers zijn het wapen van de stad. Op de borst prijken ook de logo's van adidas en de club. Boven het logo van de club staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de gewonnen MLS CUP in 1998. VALSPAR is sinds 2016 hoofdsponsor van de club en staat ook dit jaar op het midden van het trikot. Het nieuwe Chicago Fire uittenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten navy blauwe adidas strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie en bevatten bovendien rode tinten.

Chicago -fire -shirt -2017

De nieuwe Chicago Fire tenues zijn door adidas uitgerust met de Climacool of Climalite technology. Dit systeem zorgt voor verkoeling en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Bij Chicago Fire speelt onder andere ex FC Groningen speler Michel de Leeuw. Hij presenteerde samen met een aantal andere spelers zoals Accam, Nikolic en Alvarez het nieuwe tenue.

Chicago -fire -uitshirt -2017-2018

Chicago Fire voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chicago Fire shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

Chicago -fire -shirt -2017-adidas