26 januari 2016

Chicago Fire thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Chicago Fire thuisshirt voor 2016 en 2017 is officieel bekend gemaakt door de Major League Soccer club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Chicago Fire Soccer Club de MLS thuiswedstrijden in het Toyota Park gedurende 2016. Het nieuwe shirt van de club uit Chicago bevat uiteraard de clubkleuren van de club en bevat in vergelijking met vorig seizoen een nieuwe shirtsponsor.

Chicago Fire thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Chicago Fire thuisshirt is overwegend rood en wordt gekenmerkt door een witte band over de borst. Hierin staat de nieuwe hoofdsponsor van de club: VALSPAR. Vanaf dit seizoen is Valspar Paint de nieuwe shirtsponsor van de club en betaalt daarvoor naar verluid tussen de 2,5 en 3 miljoen dollar per jaar. Valspar zal in ieder geval de komende drie jaar op het shirt van Chicago Fire staan en heeft Quaker vervangen als sponsor. Verder bevat het shirt nog meer blauwe en witte accenten. Deze blauwe en witte accenten komen terug in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De drie strepen van Adidas staan dit jaar niet meer op de mouwen, maar op de zijkanten van het shirt. De mouwen van het voetbalshirt van Chicago zijn uitgerust met de officiële MLS badge, welke geheel in stijl is van de clubkleuren van Chicago Fire. Adidas staat met het logo op de rechter borst en de linker borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen MLS Cup in  1998. Een speciaal detail is nog te vinden aan de onderkant van het voetbalshirt in de vorm van een watermerk. Hier staan namelijk vier sterren. Ook de achterkant van de kraag bevat een speciaal detail. Hier staat een print van twee hamers, welke het wapen vormen van de stad. Het nieuwe Chicago Fire thuistenue 2016 wordt gecompleteerd door een rood short met navy blauwe Adidas strepen. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue van Chicago Fire.

MLS voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van de Amerikaanse club zal vanaf maart/april 2016 te koop zijn in de online shop van Subside Sports of  de online shop van Unisportstore, evenals andere MLS voetbalshirts! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Chicago -fire -thuisshirt -2016