Chicago Fire thuisshirt 2018-2019

De Amerikaanse club Chicago Fire en adidas hebben het nieuwe Chicago Fire thuisshirt voor 2018 en 2019 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club uit de Verenigde Staten de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Toyota Park gedurende 2018 en 2019. Dit voetbalshirt wordt dus twee seizoenen gedragen. Adidas is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de MLS club. Het Duitse sportmerk verzorgt namelijk het tenue en trainingskleding van alle clubs op het hoogste niveau van Amerika. Meer weten over het nieuwe tenue? Check het hieronder!

Chicago Fire thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Chicago Fire thuisshirt bevat zoals altijd de clubkleuren van de club. Het shirt is overwegend rood en bevat bovendien witte accenten. Over het midden van de borst bevindt zich een brede, horizontale, witte band. Boven deze band bevinden zich twee dunnere horizontale banen. De witte kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het nieuwe Chicago Fire voetbalshirt voor 2018 en 2019 is dit jaar ook uitgerust met een v-hals en de drie strepen van adidas, welke alleen over de schouders lopen, zijn navy blauw. De rechter borst bevat het adidas performance logo in het wit en de andere borst is uitgerust met het embleem van de in 1997 opgerichte club. Boven het logo van Chicago Fire prijkt een ster, welke verwijst naar het kampioenschap van 1998. Verder bevat het nieuwe tenue nog verschillende opvallende details. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badges hebben dezelfde kleuren als het voetbalshirt van de club. De linker onderkant van het shirt bevat een speciale badge, welke verwijst naar het feit dat het twinting jaar geleden is dat de club de dubbel won. In 1998 werd de club niet alleen kampioen, waar won het ook de Lamar Hunt US Open. De achterkant van de kraag is uitgerust met vier sterren. Deze sterren zijn een verwijzing naar de vlag van Chicago. Hoofdsponsor VALSPAR versiert het midden van het tenue.De nieuwe Chicago Fire tenues worden compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje. De kousen zijn ook overwegend navy blauw en bevatten ook rode en witte details. Check hieronder meer foto's van de nieuwe shirts van de club waar spelers als Schweinsteiger, Nikolic, Michael de Leeuw en Johan Kappelhof spelen. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de shirts van Chicago Fire uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Zoals aangegeven speelt de club in hetzelfde uitshirt als vorig seizoen.

Chicago Fire voetbalshirt kopen

Het nieuwe Chicago Fire shirt voor 2018-2019 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2018 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!