Chicago Fire thuisshirt 2022-2023

De Amerikaanse voetbalclub Chicago Fire heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas vandaag het nieuwe Chicago Fire thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club van manager Ezra Hendrickson de Major League Soccer thuiswedstrijden in 2022 en 2023. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en productie van de nieuwe Chicago Fire voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer teams. Chicago Fire draagt dit seizoen in de uitwedstrijden opnieuw het Chicago Fire uitshirt 2021-2022.

Chicago Fire thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Chicago Fire thuisshirt 2022-2023 is door de club omgedoopt tot het ''Water Tower Kit.'' Het nieuwe tenue is namelijk geïnspireerd door een monument dat door de inwoners van de stad wordt gekoesterd. Het gebouw is namelijk één van de weinige openbare gebouwen die de grote brand van Chicago in 1871 overleefde. Deze twee dagen durende brand in oktober 1871 verwoestte een groot deel van de binnenstad van Chicago en maakte maar liefst 90.000 mensen dakloos. Het Chicago Fire thuisshirt is opnieuw overwegend donkerblauw en bevat een all-over print van de watertoren van Chicago. Deze print is in het materiaal van het voetbalshirt gedrukt. Verder bevat het thuistenue rode details. De overlappende V-hals is uitgerust met een subtiele rode lijn en ook de adidas strepen op de schouders zijn rood. Hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechterborst en de band aan de onderzijde van de mouwen. Zoals ieder Major League Soccer voetbalshirt is het Chicago Fire voetbalshirt uitgerust met verschillende details. Op de linkermouw prijkt de officiële Major League Soccer badge en deze badge is deels in stijl van de kleuren van het nieuwe tenue: rood/lichtblauw en wit. Ook het logo van Chicago Fire heeft dit seizoen een nieuw design. Het logo wordt gekenmerkt door de grote letter C met in het midden een zespuntige ster. Daaromheen bevindt zich in het lichtblauw het Floriaanse kruis, waarin ook de vlag van Chicago is verwerkt. Boven het logo staat ook dit jaar weer een ster, welke verwijst naar het kampioenschap van 1998. Op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Motorola. Het Chicago Fire thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen met rode adidas strepen.

Het Chicago Fire thuistenue is ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien zorgt het voor de perfecte ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Chicago Fire thuistenue 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Shaqiri, Czhichos, Gutiérrez, Pineda, Giménez, Espinoza en nog meer spelers.

Chicago Fire voetbalshirt bestellen

Het nieuwe adidas Chicago Fire voetbalshirt 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 89,95 en kun je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In de onderstaande winkels vind je ook andere Major League Soccer voetbalshirts. 

Bestel je MLS voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! 

Chicago Fire thuisshirt 2022-2023

Details Chicago Fire voetbalshirt