27 februari 2020

Chicago Fire uitshirt 2020-2021

Chicago Fire heeft in samenwerking met adidas nu ook een nieuw uitshirt voor 2020-2021 gelanceerd. Hiermee is het de enige Major League Soccer Club die dit seizoen én een nieuw thuisshirt én een nieuw uitshirt heeft. Alle andere MLS clubs hebben ofwel een nieuw thuisshirt ofwel een nieuw uitshirt uitgebracht en dragen dit seizoen ook nog hetzelfde thuis-of uitshirt als vorig seizoen. Anyway, in dit nieuwe tenue speelt de club uit Chicago in ieder geval de Major League Soccer uitwedstrijden dit seizoen. De competitie start volgende week weer!

Wit Chicago Fire voetbalshirt en tenue 2020-21

Of het wel nodig was om een nieuw uitshirt te lanceren is de vraag. Het voetbalshirt van ''La Maquina Roja'' heeft een vrij standaard design. Het tenue is namelijk helemaal wit zonder enige opvallende details. Het positieve is alleen dat de drie adidas strepen niet opvallend. Deze staan wel op de schouders en zijn wit. Verder is het tenue uitgerust met een V-hals en bevat het tenue een witte band aan de onderkant van de mouwen. Chicago Fire introduceerde begin dit jaar een nieuw en modern logo en misschien is dit de reden geweest dat de club en adidas ook een nieuw uitshirt hebben geïntroduceerd. Het logo van adidas staat in het donkerblauw op de andere borst. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt de tenues van alle clubs op het hoogste niveau van de Verenigde Staten en is dus ook kledingsponsor van Chicago Fire. Motorola staat als hoofdsponsor op de tenues van het team van trainer Raphael Wicky. Op de mouwen van het tenue staan de officiële MLS badges. Deze badge betreft een speciaal logo ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie. De club maakte bij de lancering van dit nieuwe tenue bovendien bekend dat het door het seizoen verschillende extra badges op de nieuwe tenues dragen. Deze badges hebben een speciale betekenis, gerelateerd aan de stad. 

Het nieuwe Chicago Fire tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met ook weer witte adidas stripes. Uiteraard zijn de tenues ook voorzien van de nieuwe adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Chicago Fire uitshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Beríc, Giménez, Kappelhof, Mihailovic, Frankowski en nog meer spelers. Check ook het Chicago Fire thuisshirt 2020-2021. 

Chicago Fire voetbalshirt kopen

Verschillende nieuwe Major League Soccer tenues kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van alle Mls voetbalshirts is € 89,95 voor volwassenen en deze tenues zijn beschikbaar in de volgende maten: S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het nieuwe Chicago Fire voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel!