Chicago Fire voetbalshirts 2019

De nieuwe voetbalshirts van de Amerikaanse club Chicago Fire zijn vandaag officieel bekend gemaakt. De club draagt hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. Echter omdat de club een nieuwe hoofdsponsor heeft, is er toch een verschil. Het uitshirt is wel geheel nieuw. Beide tenues hebben vrijwel hetzelfde template. In de voetbalshirts speelt Chicago Fire de wedstrijden in de Major League Soccer in 2019. De club waar Bastian Schweinsteiger onder contract staat speelt haar thuiswedstrijden in het Toyota Park. Zoals van alle MLS clubs is adidas ook kledingsponsor van ''La Maquina Roja.'' Check hieronder de details van het thuisshirt en uitshirt!

Chicago Fire uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Chicago Fire heeft qua template veel weg van het thuisshirt. Het shirt is wit en wordt gekenmerkt door de brede rode band over het midden van het shirt. Boven en onder deze band bevindt zich een navy blauwe lijn. Het tenue is bovendien uitgerust met een V-hals en de drie adidas strepen op de schouders zijn rood. De mouwen zijn uitgerust met de officiële MLS badges en deze hebben dezelfde kleur als het voetbalshirt. Op de borst staan de logo's van de club en adidas en de nieuwe hoofdsponsor Motorala versiert het midden van het tenue. Motorola is de vervanger van Valspar. Motorola en Chicago Fire tekenden een contract voor de duur van drie seizoenen. Onderaan het shirt bevindt zich nog een speciaal label met daarin de vlag van Chicago. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode adidas strepen. De voetbalkousen van Chicago Fire bevatten ook nog een rode band waarin een deel van de naam van de club verwerkt is: FIRE. Het uitshirt wordt ook in 2020 nog gedragen. 

Chicago Fire thuisshirt 2019

Het thuisshirt van Chicago Fire heeft vrijwel hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is rood en bevat op het midden een brede witte band met daarboven en onder ook een witte band. De adidas strepen op dit tenue zijn navy blauw en de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. Ook dit tenue heeft de officiële MLS badges op de mouwen en de logo's van adidas, Motorola en de club staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Het logo van Chicago Fire bevat overigens ook een ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van de club in 1998. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen met een witte band en navy blauwe adidas strepen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Chicago Fire voetbalshirts van 2019. Deze kun je pas vanaf maart 2019 bestellen in de onderstaande winkel. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Chicago Fire tenue in deze winkel!