Chicago Fire uitshirt 2023-2024

Chicago Fire en kledingsponsor adidas hebben deze week ook het nieuwe Chicago Fire uitshirt 2023-2024 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit de staat Illinois de Major League Soccer en beker uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in 2023 draagt de club het Chicago Fire thuisshirt 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer de kledingsponsor van de Amerikaanse voetbalclub. Deze functie vervult het Duitse sportmerk voor alle Major League Soccer voetbalclubs.

Chicago Fire voetbalshirt 2023-2024 | KIT FOR ALL

Het Chicago Fire uitshirt 2023-2024 is door adidas en de club omgedoopt tot het ''Kit For all''. Het tenue is namelijk geïnspireerd door de kleuren van de vlag van de stad Chicago. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale blokken en chevrons. Deze zijn lichtblauw en rood. Verder is het tenue uitgerust met donkerblauwe en rode details. De band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie en ook de ronde hals en de adidas strepen op de schouders hebben deze kleurencombinatie. De zijkanten van het tenue bevatten ook een donkerblauwe band, welke doorloopt naar de onderkant van de achterzijde van het tenue. In deze band is de naam van de club verwerkt. De logo's van de club en adidas zijn centraal op de borst geplaatst. Dit betreffen twee nieuwe logo's. Het adidas logo is namelijk het nieuwe adidas 3BAR logo, welke alleen nog maar drie diagonale blokken bevat en door het Duitse sportmerk vanaf dit jaar op alle nieuwe tenues gebruikt wordt. De club presenteerde vorig seizoen ook een nieuw clublogo, welke nu voor het eerst op het uitshirt staat. Dit logo staat onder het adidas logo en bevat aan de bovenkant een zilveren ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van 1998. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. De mouwen zijn uitgerust met de officiële Major League Soccer badges. Deze badges zijn in stijl van de kleuren van het uittenue en zijn lichtblauw/donkerblauw/rood. De achterkant van het tenue bevat in de nek de letter C en de ster uit het clublogo. Op de linkermouw prijkt het logo van AppleTV. Dit logo staat dit seizoen op alle Major League Soccer voetbalshirts. Het Chicago Fire uittenue 2023-2024 wordt gecompleteerd door een lichtblauw voetbalbroekje met aan weerszijden donkerblauwe adidas strepen. De kousen zijn wit en bevatten aan de bovenkant donkerblauwe adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Chicago Fire voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Chicago Fire voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Chicago Fire uitshirt 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere MLS voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels. Deze bestel je vanaf € 69,95! Directe levering!

Bestel je MLS voetbalshirt altijd in de officiële adidas SHOP

of deze winkel! 

Chicago Fire uitshirt 2023-2024

Chicago Fire uitshirt 2023-2024

Chicago Fire uitshirt 2023-2024

Chicago Fire uitshirt 2023-2024