6 februari 2020

Chicago Fire thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Chicago Fire thuisshirt voor de seizoenen 2020 en 2021 is vandaag, evenals alle andere Major League Soccer tenues voor dit seizoen, officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Chicago de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Toyota Park de komende twee seizoenen. De club eindigde vorig seizoen op een achtste plaats in de Eastern Conference en won nog nooit de MLS Cup.

Chicago Fire thuis shirt en tenue 2020-21

Zoals alle Major League Soccer tenues heeft het voetbalshirt van Chicago Fire een speciale naam, namelijk het ''Homecoming Kit.'' Het nieuwe Chicago Fire thuisshirt voor 2020-2021 heeft een andere template dan alle andere tenues van de clubs in de Major League Soccer. Adidas is kledingsponsor van alle MLS clubs en heeft voor vrijwel alle clubs een tenue gepresenteerd, dat gebaseerd is op het zogenaamde 1994 template. Dit template komt met name terug in de V-hals van de tenues en de drie verticale adidas strepen op de rechtermouw. Het Chicago Fire voetbalshirt heeft dit template niet. Het tenue is donkerblauw en wordt gekenmerkt door de dunne, diagonale, rode strepen over het tenue. Ook de ronde hals en de drie adidas strepen op de schouders en mouwen zijn rood. Bovendien bevatten de mouwen aan de onderkant een rode band. Het logo van adidas prijkt in dezelfde kleur op de rechterborst. Het Duitse sportmerk is sinds 2006 kledingsponsor van de club. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van Motorola, dat sinds vorig seizoen de hoofdsponsor is van ''The Fire.'' De linkerborst van het tenue is voorzien van het nieuwe Chicago Fire logo. Dit embleem werd eind vorig jaar geïntroduceerd door de club en heeft een iets moderner design. Op de mouwen van het nieuwe Chicago Fire thuistenue prijken de officiële Major League Soccer badges. Dit betreft een badge ter ere van het 25 jarig bestaan van de Major League Soccer en deze badge heeft dezelfde kleuren als het tenue. Deze is namelijk donkerblauw met rode en gele accenten.

Het nieuwe Chicago Fire tenue van adidas wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het nieuwe thuistenue. De nieuwe Chicago Fire tenues zijn door adi ook weer uitgerust met de AeroReady technologie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren in het tenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het voetbalshirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Nikolic, Gaitan, McCarty, Kappelhof, Bronico, Mihailovic en andere sterspelers. Check ook het Chicago Fire uitshirt.

Chicago Fire voetbalshirt bestellen

Het Chicago Fire thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is € 89,95. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je ook nog andere Major League Soccer voetbalshirts bestellen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel het nieuwe Chicago Fire voetbalshirt in deze SHOP

of deze winkel! 

Chicago Fire voetbalshirt 2020-2021