Belgie presentatiepak EK 2020-2021

De Rode Duivels dragen vanaf nu ook een nieuw presentatie trainingspak. Dit nieuwe pak wordt door het nationale voetbalelftal van België gedragen tijdens de voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en andere interlands in de periode 2020-2021. Dit pak werd deze week tegelijkertijd met het nieuwe trainingspak en voetbalshirt voor Euro 2020 gelanceerd. In het presentatiepak wordt door de selectie niet getraind, het pak wordt met name gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden, het verblijf in het hotel of na afloop van de wedstrijden, wanneer de spelers na het douchen de pers te woord staan. Zoals altijd bestaat het trainingspak uit een trainingsjack en een trainingsbroek!

Direct fan van dit nieuwe presentatiepak van de Rode Duivels? Bestel het Rode Duivels trainingspak direct in deze SHOP of in deze winkel! 

Rode Duivels presentatiepak 2020-2021

België presentatie trainingsjack 2020-2021

Het nieuwe België presentatiepak voor 2020-2021 is geheel in stijl van de kleuren van de Belgische vlag. Het trainingsjack is namelijk rood en ook de zwarte en gele accenten van de Belgische vlag zijn te vinden op het jack. De drie adidas strepen over de rechtermouw zijn zwart en op de linkermouw zijn deze geel. In vergelijking met het vorige presentatiepak zijn de strepen verplaatst. Deze staan niet meer op de schouders van het Rode Duivels trainingsjack, maar bevinden zich aan de onderkant van de mouwen. Het adidas logo op de rechterborst is ook zwart. De linkerborst van het trainingsjack is voorzien van het nieuwe logo van de voetbalbond van het land. Het KBVB logo bestaat vanaf nu uit drie verticale banen in de kleuren van de Belgische vlag met daarnaast een zwarte ronding. Deze vormen samen de B van de naam van het land. Het logo is verder uitgerust met een gouden kroon aan de bovenkant en een lauwerkrans aan de onderkant. Het België presentatiejack bevat verder een hoge hals met de zijkanten van het jack bevatten twee zakken. Nieuw aan het trainingsjack is dat deze is uitgerust met een extra laagje van ripstopmateriaal. Dit houdt wind en regen nog beter tegen.

België trainingsbroek 2020-2021

De Rode Duivels trainingsbroek voor 2020-201 is ook gebaseerd op het adidas Condivo 20 template. De broek is geheel zwart en bevat de drie strepen van adidas aan de zijkanten van de broek. Deze strepen bevinden zich niet aan de bovenkant, maar ter hoogte van het midden. De stripes aan de rechterkant zijn rood en aan de andere kant zijn deze geel. Op de broek staan ook de logo's van de bond en adidas. Verder bevat deze adidas Rode Duivels trainingsbroek dezelfde kenmerken als we gewend zijn. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. De onderkant van de broek heeft enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en/of sneakers aan of uit kunt doen. De broek wordt verder gekenmerkt door de tapered fit. Dit betekent dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Alle pakken van adi zijn dit jaar uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, voor een optimale prestatie.

België presentatiepak 2020-2021 kopen

Het nieuwe Rode Duivels presentatiepak voor het EK van 2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het jack en de trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het trainingsjack heeft een prijs van € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Voor volwassenen is de broek € 55,- en voor kinderen € 50,-. Check de pakken in de onderstaande shops. Directe levering!

Bestel het Rode Duivels presentatiepak direct in deze winkel! 

of deze SHOP

België presentatie trainingspak 2020-2021

Rode Duivels presentatiepak 2020-2021