19 maart 2020

België uitshirt 2020-2021 uitgelekt

Adidas en de KBVB zouden deze maand het nieuwe België Euro 2021 uitshirt lanceren. Door het coronavirus is de officiële lancering van het tenue waarschijnlijk uitgesteld. We hebben vandaag wel de eerste foto's van het nieuwe uittenue van de Rode duivels. In dit uitshirt speelt het Belgische voetbalelftal de uitwedstrijden tijdens Euro 2021 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021, inclusief de Nations League wedstrijden op vreemde bodem.

Wit Rode Duivels uitshirt Euro 2020

Het België uitshirt voor de periode 2020-2021 is waarschijnlijk overwegend wit met een all-over camouflage print over  de body van het tenue. Verder heeft het uittenue van de Rode Duivels alle kenmerken van het nieuwe Condivo 20 template van adidas. Dit betekent dat het voetbalshirt een brede v-hals bevat. De zogenaamde adidas EQT v-hals van het België uitshirt is wit. Het design van de v-hals is geïnspireerd door de v-hals die adidas mid jaren '90 gebruikte voor verschillende voetbalshirts. Bovendien wordt het tenue gekenmerkt door twee brede banen aan de onderkant van de mouwen. Deze banen zijn zwart en rood, twee kleuren van de Belgische vlag. Ook de adidas strepen op de schouders zijn rood. Op de linkerborst van het nieuwe uittenue prijkt het nieuwe logo van de Koninklijke Belgische voetbalbond. De KBVB bestaat dit jaar 2020 125 jaar en om die reden heeft de Belgische bond een nieuw logo geïntroduceerd. Het logo betreft een schild met aan de rechterkant de Belgische driekleur en aan de linkerkant een halve ronding in het zwart met daarboven de tekst: ‘’Royal Belgian FA -1895.’’  De linkerborst bevat het logo van adidas in het zwart. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds de zomer van 2014 de tenues van de Rode Duivels. Ook de achterkant van het uitshirt van België heeft nog een speciaal detail. In de nek is de letter B verwerkt. Deze letter is geheel in stijl van de kleuren van de Belgische vlag en is ook onderdeel van het nieuwe België EK 2021 thuisshirt.

Het nieuwe uittenue van de Rode Duivels wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een crème gekleurd voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten rode adidas strepen. Het adidas logo staat op de linkerpijp in het zwart en de andere pijp bevat het logo van de KBVB. De kousen van het nieuwe uittenue zijn ook wit met aan de bovenkant rode adidas strepen. Check hieronder de eerste afbeeldingen van het mogelijke nieuwe uitshirt van het keurkorps van bondscoach Roberto Martínez Montoliú. Check bovendien het nieuwe Rode Duivels trainingspak 

België voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van de Rode Duivels kun je dus ook pas vanaf na de officiële lancering bestellen in de onderstaande winkels. Het België adidas uitshirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. Check ook goedkopere België producten in de onderstaande shop. Directe levering!

Bestel je Rode Duivels merchandising altijd in deze SHOP! 

of deze webwinkel

of in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts)