6 november 2017

België keepersshirt 2018-2019 gelanceerd

België en adidas lanceren het nieuwe Belgische keepershirt voor 2018-2019. Dit shirt wordt onder andere gedragen door Courtois en Mignolet tijdens het WK in Rusland. Bovendien wordt het nieuwe voetbalshirt door de keepers gedragen tijdens de UEFA Nations League en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende de periode 2018-2019. Het nieuwe keepersshirt van België heeft een rustige uitstraling gekregen! Check hieronder alle details van dit uiterlijk en het nieuwe keeperstenue.

Zwart België keepershirt en tenue WK 2018

Het nieuwe Belgische keepersshirt is gebaseerd op het adidas adiPRO18 template. Dit is het template dat het Duitse sportmerk gebruikt voor alle keeperstenues van de WK teams waarvan het kledingsponsor is. Dit betreft onder andere de keeperstenues van landen als Spanje, Duitsland, Argentinië, Colombia en Mexico. Het shirt van onder andere Courtois en Mignolet heeft een rustig zwart design. Het shirt is gecombineerd in de kleuren zwart en goud/geel en wordt gekenmerkt door de graphic print over de body van het shirt. De voorkant van het keeperstenue wordt vooral gekenmerkt door de grijzige horizontale strepen in verschillende diktes. De breedtes verschillen per horizontale lijn van elkaar. De mouwen hebben een wat donkerdere tint zwart en verder bevat het keepersshirt van België een v-hals. De drie strepen van adidas op het nieuwe keepersshirt zijn goud/geel van kleur, dit geldt ook voor het adidas logo op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van de Belgen. Een speciaal detail bevindt zich aan de achterkant van het tenue. Aan de bovenkant zijn namelijk drie ruiten in de kleuren van de Belgische vlag verwerkt. De nieuwe tenues van de Rode Duivels zijn door adidas ook dit seizoen uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe tenue van de keepers van België wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook weer de logo’s van adi en de RFEF in het goud/geel. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie. Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe België thuisshirt voor 2018-2019.

België keepershirt bestellen

Het nieuwe België keepersshirt voor 2018-2019 kan je per direct kopen in de onderstaande webshops. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Voor KIDS heeft het shirt een prijs van € 74,95 en voor volwassenen € 94,95. In deze online winkels kan je het België keepershirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van België kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe België shirt altijd in DEZE WINKEL!

of deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)