Beijing Guoan thuisshirt 2019

Afgelopen weekend zijn er veel voetbalshirts van Chinese Super League clubs officieel gelanceerd door Nike. Één van die voetbalshirts is het thuisshirt van Beijing Guoan FC. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Arbeidersstadion in Peking eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek. De Chinese club staat momenteel onder leiding van voormalig Bayer Leverkusen trainer Roger Schmidt en ook Stanley Menzo heeft een functie bij de Chinese club. De voormalig keeper is namelijk trainer van het tweede elftal. Dit vloeit voort uit het samenwerkingsverband met Ajax. Tot zover de feiten, check hieronder wat details van het nieuwe thuisshirt!

Het Beijing Guoan thuisshirt voor 2019 is geheel groen en heeft zoals alle tenues van Chinese Super League clubs alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals. Deze hals loopt naar het midden recht. Bovendien is het shirt uitgerust met felle zigzagstrepen over de mouwen. De swoosh van Nike op de rechter borst is goud. Goud is de tweede clubkleuren van Beijing Sinobo Guoan. De andere borst is uitgerust met het embleem van de club en boven dit logo staat een gouden ster. De binnenkant en achterkant van de hals bevatten een kleine, gouden taping. Het nieuwe tenue van Beijing Guoan wordt compleet gemaakt door een geheel groen voetbalbroekje. Ook de kousen van het nieuwe thuistenue van ''The Imperial Guards'' zijn groen. De sokken bevatten op het midden een licht groene band. Hierin staat ook de swoosh van Nike en verder heeft de band een vervagend effect naar de achterkant. Zoals alle tenues van Nike zijn ook de voetbalshirts van Beijing Guoan uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Beijing Guoan voetbalshirts voor 2019. Deze worden vanaf nu gedragen door sterren als Renato Augusto, Cedric Bakambu, Jonathan Viera, Zhang Xizhe en nog meer voornamelijk Chinese sterspelers. Check ook de nieuwe voetbalshirts van Shanghai Shenhua, Guangzhou Evergrande en Shanghai SIPG. 

Helaas is het lastig om voetbalshirts van Chinese Super League clubs in Europa te bestellen. Ben je op zoek naar deze tenues? Probeer het dan via deze website!