Beijing Sinobo Guoan uitshirt 2020

De Chinese club Beijing Sinobo Guoan heeft in samenwerking met kledingsponsor Nike nu ook het nieuwe uitshirt gelanceerd. In dit uitshirt speelt de club uit Beijing de Chinese Super League uitwedstrijden in 2020. Het was de bedoeling dat de competitie aan zou vangen in februari, maar door de coronacrisis wordt er pas deze of volgende maand weer gevoetbald in China. Van alle clubs in de Chinese competitie is Nike kledingsponsor, zo ook van de club waar Bruno Génésio aan het roer staat.

Wit Beijing Sinobo Guoan uit shirt en tenue 2020

Het nieuwe Beijing Guoan uitshirt voor 2020-2021 heeft een vrij fris design. De body van het tenue is wit en verder bevat het tenue groene accenten. De mouwen van het voetbalshirt zijn lichtgroen en de band aan de onderkant van de mouwen hebben een donkerder groene tint. Deze kleuren komen ook weer terug in de polokraag van het tenue. Deze is overwegend lichtgroen met een dunne, donker groene band aan de onderkant. De kraag is verder voorzien van twee knopen en bevat aan de binnenkant een donkere band. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het groen en de linkerborst is voorzien van het embleem van de in 1992 opgerichte club. Boven het logo staat een ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap van 2009. De binnenkant van de kraag bevat nog de naam van de club. Het Beijing Guoan uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekjet met zowel donkergroene als lichtgroene details. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen van het uitshirt van Beijing Guoan. Ook deze tenues zijn door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een betere afvoer van vocht/zweet & ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe uitshirt, welke vanaf komende maand gedragen wordt door spelers als Renato Augusto, Bakambu, Jonathan Viera, Yennaris, Zhang en nog meer spelers. Check bovendien het Beijing Guoan thuisshirt.

Beijing Guoan voetbalshirt bestellen

De nieuwe Beijing Guoan Nike voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en dit tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking met eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het Beijing Guoan voetbalshirt in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

of de officiële Nike SHOP!