7 februari 2020

Beijing Guoan voetbalshirts 2020

Nike en Beijing Guoan hebben het nieuwe voetbalshirt voor 2020 gelanceerd. In dit tenue speelt de club de Chinese Super League wedstrijden in het Arbeidersstadion gedurende 2020. De club van trainer Bruno Genesio eindigde vorig seizoen op een tweede plek achter Guangzhou Evergrande. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Chinese club. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt namelijk alle tenues van de clubs op het hoogste niveau van China.

Beijing Guoan thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Beijing Guoan Nike voetbalshirt voor 2020 is zoals altijd overwegend groen en bevat een opvallende all-over print over de body en de mouwen van het tenue. Deze print bestaat uit kleine chevrons en geometrische vormen. Naar het midden van het tenue zijn is het tenue lichter groen. Verder bevat het voetbalshirt alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het tenue is uitgerust met een Vapor hals. Dit is een combinatie van een rechte en diagonale hals. Aan de binnenkant van de hals bevindt zich een gele taping. Deze is ook zichtbaar op de achterkant van het voetbalshirt. In de hals van het tenue is de naam van de club verwerkt. De mouwen bevatten ook de all-over print en aan de onderkant van de mouwen bevindt zich een gele band. De rechterborst van het tenue is uitgerust met een gele swoosh en de linkerborst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Sinobo Group versiert het midden van het voetbalshirt van Beijing Guoan. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en groene kousen met gele accenten. Uiteraard zijn de tenues door Nike voorzien van de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Renato Augusto, Bakambu, Xizhe, Dabao, Cheng, Ba Dun en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Beijing Sinobo Guoan uitshirt. 

Beijing Guoan voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Beijing Guoan voetbalshirt van Nike kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De prijs van het tenue is € 89,95 en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel de nieuwe Chinese Super League voetbalshirts direct in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

of de officiële Nike SHOP!