29 februari 2016

Beijing Guoan thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe voetbalshirt van de Chinese club Beijing Guoan voor 2016-2017 is vandaag ook bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de Chinese club. Nike is sinds 2010 kledingsponsor van de club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Beijing Guoan de Chinese Super League thuiswedstrijden in het Arbeidersstadion in Peking gedurende dit seizoen. Check hieronder meer over het design van het shirt van de club uit China.

Het nieuwe Beijing Guoan thuisshirt 2016-2017 is overwegend groen. De romp van het shirt bevat een heldere groene kleur en de mouwen hebben een donkerder groene tint. Beide kleuren komen ook terug in de klassieke crew neck van het nieuwe voetbalshirt van Beijing Guaon. Bovendien bevat het voetbalshirt gele accenten uit de clubkleuren van de club. De achterkant van de hals bevat een gele lijn en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. Ook de zijkanten van het voetbalshirt van de Chinese club bevat een gele strip. Op de rechter borst staat het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de club uit de hoofdstad van China. Daarboven staat een ster, welke verwijst naar het gewonnen kampioenschap in 2009. Het nieuwe tenue van Beijing Guoan wordt gecompleteerd door een groen short en groene kousen met gele details. Bovendien zijn de logo's van de club en Nike vertegenwoordigd op deze items. Check hieronder de foto's van de voetbalshirts waarin sterren als Augusto, Ralf en Yilmaz dit seizoen zullen gaan schitteren. Alberto Zaccheroni is trainer van de club uit China.

Het nieuwe voetbalshirt van Beijing Guoan kan je vooralsnog nergens kopen, maar vanaf medio april 2016 in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Chinese clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Beijing -Guoan -voetbalshirt -2016