Beijing Guoan FC voetbalshirts 2021

De Chinese voetbalclub Beijing Guoan FC en Nike hebben deze week het nieuwe Beijing Guoan thuisshirt 2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Beijing Guoan de Chinese Super League en bekerwedstrijden in 2021. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van alle Chinese Super League clubs, dus ook voor het tenue van Beijing Guoan.

Beijing Guoan FC thuisshirt 2021

Het Beijing Guoan FC thuisshirt 2021 is dit jaar weer geheel groen en bevat over de voorkant van het voetbalshirt een all-over print. Dit betreft een all-over van horizontale banen, waarin weer verticale zigzag banen in twee tinten groen zijn verwerkt. Daarnaast is het tenue voorzien van gele accenten. De V-hals is geel en op de mouwen bevinden zich ook zigzag strepen in het geel. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is geel. Evenals verschillende andere Nike voetbalshirts heeft het Beijing Guoan thuisshirt ook een band in de vorm van een bliksemschicht op de zijkanten van het voetbalshirt. Dit is iconisch voor het template dat Nike dit seizoen gebruikt voor haar voetbalshirts. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het geel en de andere borst bevat de badge van de club. Dit betreft overigens een geheel nieuw logo. Vanaf dit jaar is het namelijk niet meer toegestaan dat de clubs in de Chinese competitie de naam van de sponsor in de naam of de badge van de club hebben. De club heette vorig jaar nog officieel Club Beijing Guoan Sinobo. Vanaf dit jaar is dat alleen Beijing Guoan FC. Uiteraard prijkt de sponsor van de club nog wel op het midden van het tenue. Het logo van de Sinobo Group is wit. De binnenkant van de hals bevat in Chinese tekens nog de naam van de club en ook de achterkant van de V-hals heeft de vorm van een v. Het Beijing Guoan thuistenue 2021 wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje met aan de zijkanten een diagonale gele band. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Nike en de kousen hebben dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt en het voetbalbroekje.

Zoals alle voetbalshirts van Nike zijn de Beijing Guoan FC voetbalshirts ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Renato Augusto, Cedric Bakambu, Kim Min Jae, Jonathan Viera, Fernando Lucas Martins en nog meer spelers.

Beijing Guoan voetbalshirt bestellen

Het Beijing Guoan voetbalshirt 2021 kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL in de onderstaande winkels. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 89,95 en kun je in deze winkels ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je Beijing Guoan voetbalshirt direct in de officiële Nike SHOP!

of in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)