31 januari 2017

Beijing Guoan voetbalshirts 2017

De afgelopen transferperiode zijn er veel voetballers naar China vertrokken. Dit betekent dat we de voetbalshirts van Chinese Super League clubs niet onbesproken mogen laten. Vandaag is het nieuwe shirt van Beijing Guoan officieel gelanceerd door Nike en de Chinese club. In dit nieuwe shirt speelt de club uit Peking de thuiswedstrijden in het Arbeidersstadion gedurende 2017-2018. Hieronder bespreken we kort het design van het nieuwe shirt van de Chinese club.

Het nieuwe shirt van Beijing Guoan is zoals altijd groen en wordt gekenmerkt door het half-om-half design. Het rechter gedeelte van het shirt heeft een donkerdere tint groen dan de linkerkant. Verder bevat het shirt flitsende dunne horizontale strepen. Dit seizoen is het shirt van de Chinese club ook uitgerust met gele accenten. Deze komen vooral terug in een strip aan de achterkant van de v-hals en in de swoosh van Nike op de rechter borst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2009 kledingsponsor van de club. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo prijkt een ster. Deze ster verwijst naar het kampioenschap in 2009. De achterkant van de kraag bevat in het geel ook een deel van de naam van de club: BEIJING. Verder zijn de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt van Guanzhou Evergrande uitgerust met een speciale strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Het nieuwe tenue van de Chinese club wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen met gele accenten.

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Beijing Guoan uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie.

Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt. Helaas kan dit shirt nog nergens gekocht worden. Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts voor 2017-2018 scoren? Check ze dan in deze officiële online SHOP. 

Of check alle voetbalshirts van NIKE in de officiële SHOP van Nike!

Beijing -guoan -voetbalshirt -2017