Guangzhou Evergrande thuisshirt 2019

Guangzhou Evergrande heeft in samenwerking met Nike het nieuwe thuisshirt voor 2019 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Chinese club de thuiswedstrijden in het Tianhestadion in Guangzhou. Coach van de Chinese club is de Italiaan Fabio Cannvaro en bij Guangzhou Evergrande spelen momenteel sterren als Paulinho, Goulart Gao Lin en Alan. Ghuangzhou Evergrande eindigde afgelopen seizoen op een tweede plaats met vijf punten achterstand op kampioen Shanghai SIPG.

Het nieuwe Guangzhou Evergrande thuisshirt voor 2019 is geheel rood en wordt verder gekenmerkt door de diagonale rode banen over de body. Hiermee heeft heeft het tenue hetzelfde template als het AS Monaco thuisshirt van 2018-2019. Verder heeft het shirt alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een taping, welke ook weer doorloopt over de achterkant van het shirt. De swoosh van Nike prijkt in het wit op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de Chinese club. Boven het logo staan twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar de gewonnen AFC Champions League. Guangzhou Evergrande won zowel in 2013 als in 2015 de Aziatische variant van de Champions League. Bovendien werd de club in 2017, 2016, 2015, 2014, 2013, 2012 en 2011 kampioen van China. Het Guangzhou Evergrande tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen van het tenue zijn rood en bevatten op het midden een fading band. In deze band prijkt ook weer de swoosh van Nike.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Guangzhou Evergrande voetbalshirts voor 2019. Check bovendien de tenues van de kampioen van China, Shanghai SIPG. Helaas is het lastig om voetbalshirts van Chinese Super League clubs in Europa te bestellen. Ben je op zoek naar deze tenues? Probeer het dan via deze website!