14 februari 2018

Guangzhou Evergrande thuistenue 2018

De afgelopen jaren zijn er grote sterren vertrokken naar het Chinese voetbalparadijs. Ook naar de Chinese club Guangzhou Evergrande zijn vele toppers getransfereerd. Deze spelers hebben het niveau van de club behoorlijk opgekrikt en dit heeft geresulteerd in 7 landskampioenschappen in de afgelopen 7 jaar. Deze week heeft Guangzhou Evergrande, in samenwerking met kledingsponsor Nike het nieuwe voetbaltenue voor het seizoen 2018 gepresenteerd. Nike is sinds 2011 officieel sponsor van de Chinese Super League. Hierdoor zijn zij verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts, van alle clubs in de competitie. Het nieuwe thuisshirt is te bewonderen tijdens de wedstrijden in het Tianhestadion. In dit tenue gaan de mannen van trainer Fabio Cannavaro proberen het achtste kampioenschap op rij te veroveren! Check hieronder de details van het nieuwe thuistenue van Guangzhou Evergrande!

Guangzhou Evergrande thuis shirt en tenue 2018

Dit jaar Heeft Nike ervoor gekozen om afstand te doen van de bekende rode horizontale banen. De bordeaux rode banen zijn namelijk van het shirt verdwenen. Het shirt is dit jaar rood met enkele dunne gouden strepen. Deze strepen zijn horizontaal op het shirt te vinden. Deze gouden details zorgen voor een passend en stijlvol design van het shirt van de regerend Chinees landskampioen. Op de rechterkant van het borst is het logo van Nike te vinden. Deze bekende swoosh staat in de witte kleur op het rode shirt. Aan de linkerkant van de borst is het logo van Guangzhou Evergrande geplaatst. Op dit logo kan de indrukwekkende draak natuurlijk niet missen. Boven het logo staan twee gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de AFC Champions League in 2013 en 2015. De AFC Champions League is een internationaal voetbaltoernooi voor Aziatische en Australische voetbalclubs. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de Asian Football Confederation. De V-hals is gebaseerd op het Nike WK 2018 template en is goud van kleur. Natuurlijk wordt ook bij dit shirt van Nike gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer bij de spelers van de club, zodat Jackson Martinez, Nemanja Gudelj, Carvalho en alle andere toppers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Chinese Super League. Het tenue van de Guangzhou Evergrande wordt afgemaakt door een witte broek en rode kousen.

Guangzhou Evergrande voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuistenue van de Chinese topclub is op dit moment nog niet te koop. Wel is het mogelijk om het thuisshirt te kopen waar Guangzhou Evergrande vorig seizoen kampioen in is geworden. Dit kan in deze Winkel!

Of scoor één van de andere Nike ontwerpen in de officiële NIKE SHOP