29 februari 2016

Guangzhou Evergrande uitshirt 2016-2017

Ook het nieuwe uitshirt van de Chinese club Guangzhou Evergrande is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Guangzhou Evergrande de uitwedstrijden in de Chinese Super League gedurende 2016-2017. Zoals van alle teams in de Chinese Super League is Nike de kledingsponsor van Guanzhou Evergrande. In dit nieuwe shirt heeft de club de eer hoog te houden. De afgelopen vijf jaar werd de club namelijk kampioen.

Het nieuwe Guangzhou Evergrande uitshirt 2016-2017 is overwegend oranje en wordt verder gekenmerkt door de gouden details. Deze gouden details komen terug in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst bevat het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Tianhestadion in Kanton. Boven dit logo prijken vijf sterren, welke verwijzen naar de Chinese Super League kampioenschappen van 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015. Het nieuwe tenue van Guangzhou Evergrande wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen met gouden details. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van Guangzhou Evergrande. Deze nieuwe tenues worden gedragen door sterren als Paulinho en Jackson Martinez. Voormalig Brazilië bondscoach Felipe Scolari is trainer van de Chinese kampioen. Vandaag werd ook het nieuwe thuisshirt van de club gepresenteerd.

Het voetbalshirt van Guanzhou Evergrande voor 2016-2017 kan je voorlopig nog niet in Europa kopen. Vanaf medio april 2016 koop je deze voetbalshirts in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Chinese clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 


Ghuanzou -evergrande -uitshirt -2016