Guangzhou City FC voetbalshirts 2021

Guanghzhou FC (geen Guangzhou Evergrande meer) en Nike hebben deze week de nieuwe Guangzhou FC voetbalshirts 2021 officieel gepresenteerd. In het nieuwe voetbalshirt speelt Guangzhou FC de Chinese Super League en bekerwedstrijden in 2021. Nike is van alle clubs in de Chinese competitie de kledingsponsor, dus is het Amerikaanse sportmerk ook verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Guangzhou FC voetbalshirts 2021.

Guangzhou City FC thuisshirt 2021

Voordat we het design van de nieuwe Guangzhou FC voetbalshirts bespreken, is het belangrijk te vermelden dat de club vanaf dit seizoen niet meer door het leven gaat als Guangzhou Evergrande, maar als Guangzhou FC. Vanaf dit seizoen heeft de Chinese voetbalbond het namelijk verboden om de naam van de sponsor te verwerken in het clublogo en de clubnaam, vandaar dus vanaf nu Guangzhou FC. Het nieuwe Guangzhou FC thuisshirt 2021 is dit jaar geheel rood en wordt gekenmerkt door de all-over camouflage print in twee tinten rood. De camouflage print refereert naar de tijger uit het clublogo en staat symbool voor de huid van een tijger. Dit is dan ook het enige opvallende aan het nieuwe tenue van de ''South China Tigers.'' De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een brede band in het rood en ook de ronde hals van het voetbalshirt is rood. De achterzijde van de hals bevat nog wel een kleine opening. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de officiële clubbadge van de Chinese voetbalclub. Sponsor Evergrande staat dit seizoen nog wel op het midden van het tenue. Een subtiel detail is nog te vinden aan de binnenzijde van het voetbalshirt. Hier prijkt de naam van de club in de Chinese taal. Het Guangzhou FC thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Op zowel het voetbalbroekje als de kousen staan uitingen van Nike en de club. Zoals alle tenues van Nike zijn de Guanzhou FC tenues ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Guangzhou City FC voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Talisca, Paulinho, Fernando Henrique, Elkeson, Browning en nog meer spelers.

Guangzhou City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Guangzhou City FC voetbalshirt 2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je ook andere voetbalshirts van Chinese clubs. Directe levering! 

Bestel je Guangzhou City FC voetbalshirt direct in de Nike SHOP! 

of in de Guangzou fanshop (inclusief goedkope t-shirts)

Guangzhou City FC thuisshirt 2021

 

Guangzhou City FC thuisshirt 2021