31 januari 2017

Guangzhou Evergrande voetbalshirts 2017

De afgelopen transferperiode zijn er veel voetballers naar China vertrokken. Dit betekent dat we de voetbalshirts van Chinese Super League clubs niet onbesproken mogen laten. Vandaag is het nieuwe shirt van Guangzhou Evergrande officieel gelanceerd door Nike en de Chinese club. In dit nieuwe shirt speelt de club waar Scolari aan het roer staat de thuiswedstrijden in het Tianhestadion gedurende 2017-2018. Hieronder bespreken we kort het design van het nieuwe shirt van de club, waar ook sterren als Carvalho, Paulinho en Jackson Martinez spelen.

Het nieuwe shirt van Guangzhou Evergrande is zoals altijd rood en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten rood. Het trikot van de Chinese club bevat namelijk zowel bordeaux rode als helder rode banen. De helder rode banen zijn weer verdeeld in dunnere strepen. Dit seizoen is het shirt van de Chinese club ook uitgerust met gouden accenten. Deze komen vooral terug in een strip aan de achterkant van de v-hals en in de swoosh van Nike op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. Boven het logo prijken twee sterren, welke verwijzen naar het winnen van de AFC Champions League in 2013 en 2015. De achterkant van de kraag bevat in het goud ook een deel van de naam van de club: GUANGZHOU. Verder zijn de zijkanten van het nieuwe voetbalshirt van Guanzhou Evergrande uitgerust met een speciale strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Het nieuwe tenue van de Chinese club wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met gouden accenten.

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Guanzhou Evergrande uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer voor een optimale prestatie.

Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt. Deze shirts kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere shirts voor 2017-2018 scoren? Check ze dan in deze officiële online SHOP. 

Of check alle voetbalshirts van NIKE in de officiële SHOP van Nike!

Guangzhou -voetbalshirts -2017-2018