29 februari 2016

Guangzhou Evergrande thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Guangzhou Evergrande thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt de club de thuiswedstrijden in de Chinese Superleague en AFC Champions League gedurende 2016-2017. Thuishaven van de club is het Tianhestadion in Kanton. Guangzhou Evergrande verdedigt in dit nieuwe shirt de Chinese titel.

Het nieuwe Guanzhou Evergrande thuisshirt heeft een speciaal design. Het voetbalshirt is zoals altijd geheel rood en wordt gekenmerkt door de flitsende bordeaux rode strepen in verschillende afmetingen over de voorkant van het voetbalshirt. Verder is het shirt voorzien van gouden details. Deze gouden details komen terug aan de achterkant van de kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Boven het embleem van de club op de linker borst staan bovendien vijf gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de kampioenschappen van de club in 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015. De andere borst bevat het logo van kledingsponsor Nike. Ook de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een gouden strip. Het nieuwe tenue van de club uit China wordt gecompleteerd door een rood short met aan de zijkanten gouden accenten. Ook de kousen zijn rood met gouden accenten. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van Guangzhou Evergrande. Deze nieuwe tenues worden gedragen door sterren als Paulinho en Jackson Martinez. Voormalig Braziliƫ bondscoach Felipe Scolari is trainer van de Chinese kampioen.

Het voetbalshirt van Guanzhou Evergrande voor 2016-2017 kan je voorlopig nog niet in Europa kopen. Vanaf medio april 2016 koop je deze voetbalshirts in de online shop van Subside Sports, evenals andere voetbalshirts van Chinese clubs. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Guangzhou -evergrande -thuis -shirt -2016-2017

Guanzhou -evergrande -voetbalshirt -2016