Guangzhou Evergrande uitshirt 2020

Na het nieuwe Guangzhou Evergrande Taobao thuisshirt hebben de club en Nike ook het nieuwe uitshirt voor 2020 gelanceerd. In dit tenue speelt de club uit Guangzhou de Chinese Super League uitwedstrijden in 2020. Het was de bedoeling dat de competitie in februari zou starten, maar door de coronacrisis is de start van de competitie tot later deze maand uitgesteld. Nike is van alle clubs in de Chinese competitie de kledingsponsor en dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uittenue van de in 1954 opgerichte club en waar Fabio Cannavaro aan het roer staat.

Grijs Guangzhou Evergrande uit shirt en tenue 2020-21

De body van het Guangzhou Evergrande uitshirt voor 2020-2021 is geel (door Nike ''Opite yellow'' genoemd) en verder bevat het tenue donker grijze details. De mouwen zijn donkergrijs en hetzelfde geldt voor de kraag van het tenue. Dit betreft een gevouwen kraag, welke ook is voorzien van een dunne, gele lijn. Daarnaast is het uitshirt van Guangzhou Evergrande uitgerust met een rechte hals met daaronder een driehoek in het grijs. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club in het Chinees en de achterkant van het tenue bevat in de nek een kleine, gele taping. De bovenkant van de achterkant is net als de mouwen grijs. Ook de swoosh van Nike op de rechterborst is grijs. De linkerborst is voorzien van het logo van de club. Boven dit logo prijken twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar het winnen van de Aziatische Champions League in 2013 en 2015. Het nieuwe uittenue van Guangzhou Evergrande wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje. De kousen van het uittenue zijn geel met grijze accenten. Uiteraard zijn de nieuwe voetbalshirts van Guangzhou Evergrande Taobao voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Paulinho, Talisca, Goulart, Elkeson, Zhi, Lin, Xiaoting en andere spelers.

Guangzhou Evergrande Taobao voetbalshirt bestellen

De nieuwe Guangzhou Evergrande voetbalshirts voor 2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en dit tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkope t-shirts en een hoodie van de club! Directe levering!

Bestel de tenues van Chinese Super League clubs direct in deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

of de officiële Nike SHOP!