Shanghai SIPG thuisshirt 2019

De Chinese kampioen Shanghai SIPG heeft in samenwerking met Nike de nieuwe tenues voor 2019 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club waar Oscar onder contract staat de thuiswedstrijden in de Chinese Super League gedurende 2019. Shaghai SIPG is opgericht in 2005 en werd afgelopen seizoen voor het eerst in de geschiedenis kampioen van China. De club van trainer Vitor Peireira speelt haar thuiswedstrijden in het Shanghaistadion en Nike is kledingsponsor van de club.

Het nieuwe Shanghai SIPG voetbalshirt voor 2019 is gebaseerd op het Nike Vapor template. Het shirt is namelijk uitgerust met een diagonale hals, die naar het midden recht loopt. Verder bevat het shirt flitsende, verticale banen in het rood. De donker rode banen zijn uitgerust met diagonale strepen. Hiermee heeft het tenue hetzelfde template als de voetbalshirts van Eintracht Frankfurt en Shakhtar Donetsk. De swoosh van Nike prijkt in het wit op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Chinese club. Boven het embleem staat een gouden ster en deze ster verwijst naar het kampioenschap van vorig seizoen. Verder bevatten de mouwen een print van zigzagstrepen. Deze strepen zijn ook weer te vinden aan de zijkanten van de voetbalbroekjes van Shanghai SIPG. De kousen van het tenue zijn ook geheel rood. Op het midden van de voetbalkousen staat een witte band met daarin het logo van Nike. Deze band heeft een fading design.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Shanghai SIPG shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Wu Lei, Hulk, Oscar, Elkeson, Yu Hai en nog meer spelers. Helaas is het lastig om voetbalshirts van Chinese Super League clubs in Europa te bestellen. Ben je op zoek naar deze tenues? Probeer het dan via deze website!