Shanghai SIPG thuisshirt 2020

Shanghai SIPG en Nike hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2020 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club de Chinese Super League en Aziatische Champions League wedstrijden in het Yuanshen Sports Centre Stadium dit seizoen. Vorig seizoen eindigde de club van trainer Vitor Pereira op een derde plek in de Chinese voetbalcompetitie. Nike is van alle clubs in de competitie de kledingsponsor en dus ook verantwoordelijk voor het design van de tenues van de in 2005 opgerichte club.

Shanghai SIPG thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Shanghai SIPG voetbalshirt is zoals altijd rood en wordt gekenmerkt door de flitsende all-over print van dunne, rode en zwarte, verticale blokken. Deze blokken hebben verschillende diktes en lengtes, waardoor deze tezamen een pijl vormen. Verder heeft het nieuwe Shanghai SIPG tenue alle kenmerken van het oude Nike Vapor template. Dit betekent dat het tenue van Shanghai SIPG is uitgerust met een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Deze hals is zwart. Op de borst van het tenue prijken de logo's van de club en Nike en sponsor MG versiert het midden van het tenue. Verder is de binnenkant uitgerust met een zwart/rode taping, welke ook weer zichtbaar is op de achterkant van het tenue. In de hals is bovendien een klein clubdetail verwerkt.  Het thuistenue van Shanghai SIPG wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje. De kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant een rode en zwarte band. Uiteraard heeft Nike de voetbalshirts weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hulk, Wu Lei, Oscar, Elkeson, Conca, Arnautovic en andere sterspelers.

Shanghai SIP voetbalshirt bestellen

Het nieuwe tenue van de Chinese voetbalclub kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kun je het Shanghai SIPG voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering

Bestel je Shanghai SIPG thuisshirt direct in deze SHOP

of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)