29 februari 2016

Shanghai SIPG thuisshirt 2016

Het nieuwe thuisshirt van een andere club uit Shanghai, Shanghai SIPG, is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de club uit China. In dit voetbalshirt speelt Shanghai SIPG de thuiswedstrijden in het Shanghai Stadion gedurende 2016-2017. De club uit China promoveerde in 2012 naar het hoogste niveau in China, de Chinese Super League. Zoals van alle teams in deze competitie is Nike de kledingsponsor.

Het nieuwe Shanghai SIPG thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de rode verticale banen over het voetbalshirt. Deze banen hebben twee tinten rood en lopen zowel over de voorkant als de achterkant van het voetbalshirt. Verder bevat het shirt een v-hals in deze kleurencombinatie. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Amerikaanse kledingsponsor Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Verder bevat het voetbalshirt van Shanghai SIPG weinig opvallende details. Het tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van Shanghai SIPG!

Het nieuwe voetbalshirt van Shanghai SIPG kan je vooralsnog niet kopen! Vanaf april 2016 kan je verschillende voetbalshirts van Chinese clubs kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Shanghai -SIPG-thuisshirt -2016

Shanghai -SIPG-thuisshirt -2016-2017