Shanghai SIPG uitshirt 2020-2021

De Chinese voetbalclub Shanghai SIPG en Nike hebben na het nieuwe thuisshirt ook het uitshirt van de club officieel gelanceerd. Dit betreft het tenue waarin de club van trainer Vítor Pereira de uitwedstrijden in de Chinese Super League speelt. De clubs zijn inmiddels weer in training in China en men verwacht dat men nog deze maand met de competitie kan beginnen. Afgelopen seizoen eindigde de kampioen van 2018 op een derde plek in de competitie.

Wit Shanghai SIPG uit shirt en tenue 2020-2021

Het Shanghai SIPG uitshirt voor 2020-2021 is dit jaar overwegend wit met uitzondering van de mouwen. Deze zijn namelijk beige. Hetzelfde geldt voor de V-hals, welke is uitgerust met een design van dunne, witte strepen. Een ander kenmerk van het uitshirt is de taping aan de binnenkant van de hals. Deze taping loopt deels door over de achterkant van het tenue en is in stijl van de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Shanghaistadion. De binnenkant van de hals bevat ook het getal twaalf als ode aan de supporters. De rechterborst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is ook dit seizoen weer kledingsponsor van alle clubs in de Chinese competitie. De andere borst is voorzien van eht clublogo van de in 2005 opgerichte club. De ster boven het embleem verwijst naar het kampioenschap van 2018. Het nieuwe uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met subtiele zwarte accenten. Uiteraard zijn de voetbalshirts van Shanghai SIPG weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Shanghai SIPG uitshirt, welke vanaf dit seizoen gedragen wordt door spelers als Hulk, Oscar, Arnautovic, Wu Lei, Elkeson, Carvalho en andere sterspelers.

Shanghai SIPG voetbalshirt bestellen

De Shanghai SIPG voetbalshirts voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 89,95. Check ook goedkope t-shirts en hoodies van de club!

Bestel je Shanghai SIPG thuisshirt direct in deze SHOP

of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)

Shanghai SIPG uitshirt 2020-2021

Shanghai SIPG uitshirt 2020-2021