1 januari 2018

Shanghai SIPG thuisshirt 2018

De club van de Braziliaanse sterren Oscar, Elkeson en Hulk, Shanghai SIPG heeft het nieuwe thuisshirt voor 2018 bekend gemaakt. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club van trainer Vitor Pereira de Chinese Super League thuiswedstrijden in het Shanghai Stadium gedurende 2018. Nike is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van Shanghai SIPG. Het Amerikaanse sportmerk is van alle clubs in de Chinese competitie namelijk kledingsponsor.

Het nieuwe Shanghai SIPG thuisshirt voor 2018 is gebaseerd op het Vapor template van Nike. Het shirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode, verticale banen over het shirt. Er bevinden zich vijf brede, verticale banen over de voor- en achterkant van het voetbalshirt en deze worden geflankeerd door dunnere pinstripes. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een v-hals en zijn de mouwen geheel rood. De zijkanten van het shirt van de club, die afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Chinese competitie, bevatten een strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De rechter borst is uitgerust met een witte swoosh van Nike en de andere borst bevat het logo van de club. Het embleem wordt gekenmerkt door een afbeelding van een adelaar. De binnenkant van de kraag is uitgerust met de naam van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en rode voetbalkousen. Op beide items staan ook weer uitingen van Nike en de Chinese voetbalclub.

Zoals alle tenues van Nike zijn ook de voetbalshirts van Shanghai SIPG uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het nieuwe shirt van de Chinese club kan je vooralsnog niet kopen! Check in deze shop wel meer voetbalshirts van het seizoen 2018-2019!