3 maart 2017

Shanghai SIPG thuisshirt 2017-2018

De Chinese club Shanghai SIPG heeft een nieuw shirt gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer André Villas-Boas de wedstrijden in de Chinese Super League gedurende 2017 en 2018. De club uit Shanghai speelt haar thuiswedstrijden in het Shanghaistadion, welke plaats biedt aan 65.000 toeschouwers. Bij de club spelen sterren Hulk, Ricardo Carvalho en Oscar. Check hieronder alle informatie over het nieuwste Shanghai SIPG shirt van Nike.

Het nieuwe Shanghai SIPG shirt is zoals altijd rood en wordt gekenmerkt door de verticale banen in twee tinten rood over het shirt. De donker rode banen zijn verdeeld in flitsende dunne strepen. Verder is het shirt uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een witte strip. Boven deze strip staat de stad waarin de club haar thuiswedstrijden speelt: SHANGHAI. De zijkanten van het nieuwe trikot van Shanghai SIPG bevat een rode strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Op de rechter borst prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de club die een samenwerkingsverband heeft met Royal Antwerp FC En Hamburger SV.

Het nieuwe tenue van Shanghai SIPG wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met daarop de logo's van Nike en de club. Ook de kousen zijn rood/wit. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Shanghai SIPG uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Helaas zijn de nieuwe voetbalshirts van Shanghai SIPG momenteel nog nergens te koop. Check andere shirts van 2017-2018 in deze officiƫle SHOP!

Gaaf shirt? Deel hieronder je mening! Of check ook andere voetbalshirts van Chinese clubs