20 juni 2018

Eintracht Frankfurt thuisshirt 2018-2019

Eintracht Frankfurt en Nike hebben vandaag het nieuwe thuisshirt van de DFB Pokal winnaar van 2017-2018 gelanceerd. Dit gebeurde op een speciaal event in de GIBSON club in Frankfurt. Het thema van het shirt is ''Feinster Frankfurter Stoiff.'' In dit nieuwe shirt speelt Eintracht Frankfurt de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden in de Commerzbank Arena gedurende 2018-2019. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van Eintracht. De club en het Amerikaanse sportmerk hebben sinds 2014 een samenwerking en vandaag werd deze samenwerking tot en met 2023 verlengd. Check hieronder alles over het design van het nieuwe voetbalshirt van het keurkorps van trainer Adolf Hütter.

Zwart/grijs Eintracht Frankfurt thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Eintracht Frankfurt thuisshirt voor 2018-2019 is dit seizoen weer geheel zwart met antraciet grijze accenten. Al meer dan twintig jaar heeft het voetbalshirt dit design en dat is dit jaar niet veranderd. Het shirt wordt dit jaar gekenmerkt door de zwarte en antraciet grijze verticale banen. De grijze banen zijn daarnaast uitgerust met dunne strepen. Dit geeft het shirt een opvallend design. De mouwen van het nieuwe voetbalshirt zijn geheel zwart en het tenue bevat verder een ronde hals. Op de rechter borst prijkt het logo van de club in het wit en de andere borst van het tenue bevat het logo van de Duitse club. Hoofdsponsor van de nummer acht van de bundesliga van afgelopen seizoen is INDEED. Bovendien heeft Eintracht Franfurt ook dit seizoen een mouwsponsor: Börse. De achterkant van het nieuwe thuistenue is nog uitgerust met een speciaal detail. Hier staan namelijk de initialen van de club: SGE. Op de rechter mouw komen de verschillende badges te staan van de competitie waarin de club dit seizoen speelt: de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League.

Het nieuwe Eintracht Frankfurt tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit short bevat bovendien de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook geheel zwart. De nieuwe Frankfrut tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue, waarin vanaf nu spelers als Meier, Rebic, Hasebe, Fabian, Boateng, Salcedo en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019. 

Eintracht Frankfurt voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Eintracht Frankfurt thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het nieuwe Frankfurt shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in deze winkel  (inclusief officiële bedrukking)

of in deze SHOP