Eintracht Frankfurt Champions League voetbalshirt 2022-2023

Eintracht Franfkurt en kledingsponsor Nike hebben deze week een speciaal Champions League voetbalshirt gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Oliver Glasner de Champions League wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. In de groepsfase van het toernooi speelt Eintracht Frankfurt tegen Sporting Lissabon, Olympique Marseille en Tottenham Hotspur in poule F.

Het Eintracht Frankfurt Champions League voetbalshirt is volledig zwart en wordt gekenmerkt door de print van ruiten. Deze print bevindt zich op de onderzijde van het voetbalshirt en staat symbool voor de appelcidercultuur van Frankfurt, die synoniem staat voor vriendelijkheid en traditie. Op het Europese podium straalt met dus met trots de mentaliteit van de stad uit! Het voetbalshirt heeft verder een standaard design. Het tenue is uitgerust met een ronde hals en alle logo's staan in het wit op het tenue. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de club. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: zwart/wit. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor INDEED en de linkermouw bevat het logo van JOKA. Tijdens de Champions League wedstrijden dragen de spelers de officiële Champions League Starball badge en de UEFA Foundation badge op de rechtermouw. Op het tenue prijkt ook de tekst: ''UEFA Europa League Winners 2022'', als verwijzing naar het winnen van de Europa League vorig seizoen. Het Eintracht Frankfurt Champions League tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Nike bevat. De kousen zijn ook volledig zwart.

Zoals alle Nike tenues zijn de Eintracht Frankfurt tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Eintracht Frankfurt Champions League voetbalshirt dat tijdens alle Europese wedstrijden gedragen wordt en check ook het thuisshirt en uitshirt van dit seizoen.

Eintracht Frankfurt voetbalshirt bestellen

De Eintrachtk Frankfurt voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. Directe levering!

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in de NIKE SHOP!

of in de Eintracht Frankfurt fanshop!  (inclusief officiële bedrukking)

Eintracht Frankfurt Champions League voetbalshirt 2022-2023

Eintracht Frankfurt Champions League voetbalshirt 2022-2023

Eintracht Frankfurt Champions League voetbalshirt 2022-2023