Eintracht Frankfurt uitshirts 2022-2023

Het nieuwe Eintracht Frankfurt uitshirt 2022-2023 is nu ook officieel gepresenteerd door de club en kledingsponsor Nike. In dit uittenue speelt de club van trainer Oliver Glasner de Champions League, Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende 2022-2023. Nike is sinds medio 2014 de kledingsponsor van de Europa League winnaar en Indeed is sinds medio 2017 de hoofdsponsor van Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt uitshirt 2022-2023 

Het Nike Eintracht Frankfurt uitshirt 2022-2023 is dit jaar volledig zwart en heeft het nieuwe Nike template. De bovenkant van het tenue en de mouwen zijn zwart. Onder de V-hals bevindt zich een ronding en onder deze ronding bevat het Eintracht Frankfurt voetbalshirt een abstract patroon van ruiten, waarin geometrische vormen en v-banen zijn verwerkt, waardoor er een optisch effect ontstaat. Dit patroon is geïnspireerd door de OPT-ART kunststroming in de stad. De mouwen bevatten aan de onderkant een zwarte band. Alle logo's op het Eintracht Frankfurt uittenue zijn wit. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat het logo van de club in het wit/zwart. Hoofdsponsor Indeed versiert het midden van het tenue en de linkermouw bevat het logo van DPD. Het Eintracht Frankfurt uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn ook volledig zwart.

Eintracht Frankfurt 3e voetbalshirt 2022-2023

In een aantal uitwedstrijden draagt Eintracht Frankfurt het alternatieve uitshirt. Het Eintracht Frankfurt 3e voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend rood en bevat aan de onderkant een design van verschillende geometrische blokken en lijnen. Dit design is geïnspireerd door het ontwerp van de thuisshirts van afgelopen seizoenen. Op de onderkant van het voetbalshirt bevinden zich diagonale zwarte blokken, dunnere diagonale lijnen en blokken die verdeeld zijn in dunne verticale lijnen. Het 3e voetbalshirt van Eintracht Frankfurt bevat verder een ronde hals en alle logo's staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rode kousen.

De Eintracht Frankfurt tenues zijn onderdeel van het Nike Move To Zero programma. De tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester, afkomstig van plastic waterflessen. Deze plastic flessen zijn door de fabrikant verzameld, gereinigd en omgesmolten om een hoogwaardig garen te produceren voor de productie van de tenues. De Eintracht Frankfurt voetbalshirts zijn dit jaar ook weer uitgerust met de nieuwste performance technologieën van Nike. De voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Nike Eintracht Frankfurt uitshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kostic, Kamada, Lindstrom, Rode, Hrustic, Tuta, Hasebe, Sow en nog meer spelers of check het Eintracht Frankfurt thuisshirt 2022-2023.

Eintracht Frankfurt uitshirt bestellen

Het Eintracht Frankfurt uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. In deze winkels vind je ook nog andere Eintracht Frankfurt producten en kun je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in de NIKE SHOP!

of in de Eintracht Frankfurt fanshop!  (inclusief officiële bedrukking)

Eintracht Frankfurt uitshirt 2022-2023

Eintracht Frankfurt uitshirt 2022-2023

Eintracht Frankfurt 3e voetbalshirt 2022-2023

 

Eintracht Frankfurt 3e voetbalshirt 2022-2023