Eintracht Frankfurt DFB Pokal finale voetbalshirt 2023

Eintracht Frankfurt en kledingsponsor Nike hebben een speciaal voetbalshirt voor de DFB Pokal finale van 2023 gelanceerd. Op 3 juni speelt Eintracht Frankfurt de bekerfinale tegen RB Leipzig in dit speciale voetbalshirt. Dit voetbalshirt wordt dus eenmalig gedragen. Nike is verantwoordelijk voor de productie en het design van het voetbalshirt. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014-2015 de kledingsponsor van de club.

Het Eintracht Frankfurt DFB Pokal finale voetbalshirt 2023 heeft een relatief eenvoudig design. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de verticale zwarte baan op de linker zijkant van het tenue. In deze baan zijn in het zwart vijf jaartallen verwerkt: 1974, 1975, 1981, 1988 en 2018. Dit zijn de jaartallen, waarin de club eerder de DFB Pokal won. Het voetbalshirt bevat een ronde hals en alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de swoosh van Nike in het zwart en de linkerborst bevat het clublogo. Tussen deze logo's prijkt de gouden DFB Pokal finale badge. In deze badge zijn de details van de finale verwerkt. Hoofdsponsor INDEED versiert het midden van het voetbalshirt, terwijl het logo van DPD op de mouwen staat. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwarte band.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Het Eintracht Frankfurt DFB Pokal finale voetbalshirt 2023 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere Eintracht Frankfurt voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels!

subsidesports.nl
vanaf € 69.95
Bestellen >
Unisportstore.NL
vanaf € 69.95
Bestellen >

Eintracht Frankfurt DFB Pokal finale voetbalshirt 2023
Eintracht Frankfurt DFB Pokal finale voetbalshirt 2023
Eintracht Frankfurt DFB Pokal finale voetbalshirt 2023