Eintracht Frankfurt uitshirt 2018-2019

De trotse bekerwinnaar uit Duitsland Eintracht Frankfurt heeft het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met de trotste kledingsponsor Nike. Het Amerikaanse merk is al sinds 2014 de kledingsponsor van de Duitse club. Eintracht Frankfurt is een absolute cup fighter. De club stond de afgelopen twee jaar in de finale van de Duitse DFB Pokal en afgelopen seizoen werd Bayern München zelfs verslagen in de finale. Niet alleen tijdens het bekertoernooi is dit nieuwe uitshirt te zien, ook tijdens de uitwedstrijden in de Bundesliga gaan we dit nieuwe uitshirt zien. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Frankfurt? Check hieronder de details!

Eintracht Frankfurt uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van de Duitse club is Nike. Waar Nike afgelopen seizoen de witte kleur gebruikte voor het thuisshirt van Frankfurt, is er dit seizoen voor gekozen om het uitshirt wit van kleur te maken. Het nieuwe uitshirt is gebaseerd op het Nike Aeroswift template. Dit template is ook gebruikt door Nike bij de ontwerpen van vele WK shirts. Het nieuwe template van Nike is vooral te herkennen aan de bijzondere kraag van het shirt. Deze begint namelijk schuin maar eindigt recht. De kraag is aan de achterkant ook uitgerust met een zwarte strip. Het logo van Nike, de bekende swoosh is net als de strip in de kraag zwart van kleur. Deze swoosh staat op de rechterkant van de borst. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de Duitse club. Dit logo is aangepast aan de kleuren van het shirt. Het logo is namelijk zwart en wit. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van de shirtsponsor te zien. In zwarte letters staat INDEED geschreven. Afgelopen seizoen was het eerste jaar dat Indeed op de voorkant van het shirt van de bekerwinnaar stond. Het nieuwe uittenue van Eintracht Frankfurt wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen. De broek is wel vernieuwend. Deze is namelijk uitgerust zonder naden, hierdoor heb je meer bewegingsvrijheid. Net als bij alle tenues van Nike is ook het nieuwe uittenue van Frankfurt uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers van Eintracht Frankfurt optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Bundesliga en de DFB Pokal. Check ook het nieuwe thuisshirt! 

Eintracht Frankfurt voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van de Duitse club Eintracht Frankfurt is vanaf medio juli 2018 te bestellen in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Ben je opzoek naar andere producten van Eintracht Frankfurt? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd

Bestel het nieuwe Frankfurt voetbalshirt in deze winkel  (inclusief officiële bedrukking)

of in deze SHOP