24 juli 2018

Shakhtar Donetsk uitshirt 2018-2019

Shakhtar Donetsk en Nike hebben het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In dit voetbalshirt speelt de club uit Oekraïne de uitwedstrijden in de nationale competitie en in de Champions League gedurende 2018-2019. Shakhtar werd afgelopen seizoen kampioen van Oekraïne en neemt daarom weer deel aan het kampioenenbal. Nike is ook dit jaar weer kledingsponsor van de equipe van trainer Fonsesca. Beide partijen hebben sinds 2008 een samenwerkingsverband. Vorig seizoen werd het contract tot de zomer van 2020 verlengd. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt!

Shakhtar Donetsk uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Shakhtar Donetsk uitshirt is overwegend beige. Deze kleur is geïnspireerd door het stof uit de mijnen van Oekraïne. De club is namelijk opgericht door arbeiders in de kolenmijnen van de stad Donetsk in de jaren '30. Hier komt dan ook de bijnaam van de club vandaan: Hirnyky (mijnwerkers). Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale, beige banen. De donker beige banen bevatten dunne pinstripes in deze tinten. Verder heeft het shirt alle kenmerken van het Nike Vapor template. Het voetbalshirt bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Bovendien zijn de schouders en mouwen uitgerust met diagonale zigzag strepen. Daarnaast bevat het shirt accenten uit de clubkleuren van de club. De binnenkant en achterkant van de hals zijn uitgerust met een oranje taping. Deze kleur komt ook weer terug in het logo van sponsor CKM op het midden van het tenue. De logo's van Nike en de club prijken op de borst.

Het Shakhtar Donetsk uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een beige broekje en beige kousen. Op beide items staan ook weer uitingen van de club en Nike. Zoals alle tenues van het Amerikaanse sportmerk zijn ook de nieuwe uitshirts van Shakhtar uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Taison, Moraes, Marlos, Dentinho en nog meer spelers.

Shakhtar Donetsk voetbalshirt kopen

Het nieuwe Shakhtar Donetsk shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen. In de onderstaande shops kan je het shirt van Shakhtar ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering

Koop het nieuwe Shaktar shirt in deze winkel 

of DEZE SHOP! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)