Shakhtar Donetsk voetbalshirts 2022-2023

Shakhtar Donetsk en kledingsponsor Puma hebben vandaag de nieuwe Shakhtar Donetsk voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Oekraïne de wedstrijden in de Oekraïense competitie, de beker en de Champions League tijdens het seizoen 2022-2023. Ook dit seizoen is Puma weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Shakhtar Donetsk voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2020 de kledingsponsor van de club van trainer Igor Jovićević.

Shaktar Donetsk thuisshirt 2022-2023

Het Shaktar Donetsk thuisshirt 2022-2023 is dit jaar overwegend oranje en wordt gekenmerkt door de twee verticale zwarte blokken. Ook de v-hals van het Shakhtar Donetsk voetbalshirt bevat twee zwarte lijnen. Op de rechterborst prijkt het Puma logo in het oranje en op de mouwen staat het logo van het Duitse sportmerk in het zwart. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club en hoofdsponsor PariMatch staat op het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue is het oprichtingsjaar van de club vewerkt (1938) met de twee gekruiste hamers uit het clublogo. Het Shakhtar Donetsk thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Puma staan. De kousen zijn oranje en bevatten aan de bovenkant een zwarte band.

Shakhtar Donetsk uitshirt 2022-2023

Het Shaktar Donetsk uitshirt 2022-2023 wordt gekenmerkt door de donkergroene blokken. In de checkered design is een vervagend effect verwerkt. Het uittenue bevat een ronde hals en het logo van Puma op de rechterborst en de mouwen is oranje. Dit is ook de kleur van de band aan de onderkant van de mouwen. Het logo van Shakhtar Donetsk op de linkerborst betreft een monochroom logo. Het logo in in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: donkergroen/oranje. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje en donkere kousen met een oranje band aan de bovenkant.

Zoals alle Puma tenues zijn de Shakhtar Donetsk voetbalshirts uitgerust met de Puma DryCell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Shakhtar Donetsk voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mudryk, Traoré, Sikan, Konoplja, Shved, Matvijenko, Stepanenko, Durasek en andere spelers.

Shakhtar Donetsk voetbalshirt bestellen

De nieuwe Puma Shakhtar Donetsk voetbalshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn vooralsnog alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en hebben een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue van Shakhtar ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Shakhtar Donetsk voetbalshirt in de officiële PUMA SHOP

of deze winkel! 

Shakhtar Donetsk thuisshirt 2022-2023

Shakhtar Donetsk uitshirt 2022-2023