Shakhtar Donetsk thuisshirt 2019-2020

Shakhtar Donetsk en Nike hebben dit weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Dit shirt wordt door de club gedragen in de competitie en beker van Oekraïne en bovendien in de Champions League thuiswedstrijden in het Metaliststadion dit seizoen. Nike is sinds 2008 kledingsponsor van de club van trainer Luis Castro en is ook dit sezioen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de kampioen van Oekraïne.

Shakhtar Donetsk thuisshirt 2019-2020

Het Shakhtar Donetsk thuisshirt voor 2019-2020 heeft hetzelfde template als het uitshirt van Hertha BSC. Het voetbalshirt heeft het zogenaamde half-om-half design. De rechterkant van het tenue heeft een lichtere tint oranje en de linkerkant heeft een donkere tint oranje. Het midden van het tenue is bovendien uitgerust met twee verticale banen in deze twee tinten oranje. De mouwen hebben de donkere tint oranje. Verder bevat het tenue van Shakhtar zwarte details. De v-hals van het tenue is zwart en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. De rechterborst van het tenue bevat een zwarte swoosh van Nike en de binnenkant van de hals bevat een zwarte taping, die ook zichtbaar is op de achterkant van het thuistenue. PARIMATCH is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van de club uit Oekraïne en staat op het midden van de tenues. De linkerborst bevat het logo van de club. Het thuistenue van Shakhtar Donetsk wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en oranje kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Shakhtar Donetsk thuisshirt voor 2019-20, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Taison, Marlos, Moraes, Patrick, Dentinho en andere spelers. Het uitshirt van vorig seizoen wordt ook dit seizoen door Shakhtar gedragen.

Shakhtar Donetsk thuisshirt kopen

Het nieuwe Shakhtar Donetsk thuisshirt voor 2019-2020 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen. In de onderstaande shops kan je het shirt van Shakhtar ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering

Koop het nieuwe Shaktar shirt in DEZE SHOP! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of in deze winkel