22 juli 2016

Shakhtar Donetsk voetbalshirts 2016-2017

Het nieuwe Shakhtar Donetsk uitshirt 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Nike en de club uit Oekraïne. Het Shakhtar Donetsk thuisshirt van vorig seizoen wordt ook dit jaar gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de Lviv Arena. In deze voetbalshirts speelt Shakhtar Donetsk de wedstrijden in de Vysjtsja Liha van Oekraine en in de (voorronde van) de Champions League gedurende het seizoen 2016-2017. Shakhtar is afgelopen seizoen als tweede gëeindigd in Oekraïne achter Dynamo Kiev, waardoor het in de voorronde van de Champions League uitkomt. Nike is sinds 2008 kledingsponsor van Shakhtar. Enkele bekende spelers uit de selectie van Shakhtar Donetsk zijn, Darijo Srna, Eduardo da Silva en Taison.

Shakhtar Donetsk thuisshirt 2016-2017

Het Shakhtar Donetsk shirt voor 2016-2017 is hetzelfde voetbalshirt als dat van het seizoen 2015-2016 Check dit shirt hier!  Dit shirt wordt gekenmerkt zwarte en oranje verticale banen over het shirt. Verder bevat het shirt een klassieke oranje kraag. De rechterborst is uitgerust met het logo van Nike en de andere borst bevat het embleem van de club. Op het midden van het shirt staat hoofdsponsor CKM, waarvan Rinat Akhmetov (eigenaar van Shakhtar) ook eigenaar van is.

Shakhtar Donetsk uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Shakhtar Donetsk uitshirt voor het seizoen 2016-2017 introduceerd een nieuwe uitstraling voor de club. Het uitshirt is overwegend wit met oranje mouwen. Aan de achterkant is de v-hals voorzien van een zwarte baan. De linkerborst is uitgerust met de badge van FK Sjachtar Donetsk en de andere borst is voorzien van het Nike swoosh teken. Op het midden van het uitshirt staat hoofdsponsor SCM. System Capital Management is eigendom van Rinat Akhmetov en Akhmetov is tevens eigenaar van FK Sjachtar Donetsk. Langs de zijkanten van het Shakhtar Donetsk uitshirt lopen twee verticale zwarte lijnen. De zwarte strepen aan de zijkanten van het shirt zetten uit wanneer een speler in beweging komt en dit zorgt voor meer ventilatie. De kleur oranje is te zien wanneer deze zwarte band zich uitzet. Het uittenue van Shakhtar Donetsk bevat een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten ook een zwarte baan. Deze loopt over naar het shirt, dit zorgt voor een mooi geheel. Het Shakhtar uitshirt is voorzien van de Nike Dri-Fit thermo-technologie welke zorgt voor een betere verdamping en koeling. Het nieuwe uitshirt zal voor het eerste gedragen worden tijdens de wedstrijd tegen Chornomorets in Odesa op 30 juli 2016.

Shakhtar Donetsk voetbalshirt kopen

Het Shakhtar Donetsk voetbalshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95. Check daar ook alle andere voetbalshirts van Champions League deelnemers! Of check het overzicht met beschikbare producten van de club in het overzicht hiernaast of hieronder. DIRECTE LEVERING

KOOP HET HIER... en deel hieronder je mening!

Shakhtar -Donetsk -thuisshirt -2015-2016

Shakhtar -donetsk -uitshirt -2016-2017