Shakhtar Donetsk voetbalshirts 2021-2022

Shakhtar Donetsk en kledingsponsor Puma hebben inmiddels ook de nieuwe Shakhtar Donetsk voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Shakhtar de wedstrijden in de Oekraïense Premjer Liha, de beker en in Europa gedurende 2021-2022. Vanaf dit seizoen is Puma de kledingsponsor van Shakhtar. Beide partijen tekenden vorig jaar al een contract voor de duur van vijf seizoenen. Hierdoor verzorgt het Duitse sportmerk in ieder geval tot de zomer van 2026 de tenues van de club. Puma volgt Nike op als kledingsponsor.

Shakhtar Donetsk thuisshirt 2021-2022

Het Shakhtar Donetsk thuisshirt 2021-2022 wordt gekenmerkt door de verticale banen. Welke geflankeerd worden door dunnere blauwe lijnen. De helft van de verticale banen bevat een camouflage print. Verder bevat het tenue oranje mouwen met aan de onderkant een donkere band en zijn ook de mouwen uitgerust met een diagonale Puma Formstripe. Bovendien bevat het tenue een ronde hals. Het logo van Puma staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met de badge van de club en sponsor PariMatch prijkt op het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het Shakhtar Donetsk thuisshirt is een graphic van twee gekruiste hamers verwerkt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen van het tenue zijn oranje met horizontale zwarte lijnen.

Shakhtar Donetsk uitshirt 2021-2022

Het Shakhtar Donetsk uitshirt 2021-2022 heeft vrijwel hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue bevat zwarte verticale banen, welke geflankeerd worden door dunnere oranje lijnen. Ook de helft van de zwarte banen is uitgerust met een camo print. De Puma formstripe staat in het oranje op de zijkanten van het tenue en verder staan alle logo’s op dezelfde plek als op het thuistenue. Het logo van Puma op het uitshirt is oranje. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en oranje kousen met horizontale zwarte lijnen. Alle Puma tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Puma Shakhtar Donetsk voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Pedrinho, Traoré, Solomon, Marlon, Dodo, Patrick en andere spelers.

Shakhtar Donetsk voetbalshirt bestellen

De nieuwe Shakhtar Donetsk voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn vooralsnog alleen beschikbaar voor volwassenen en hebben een prijs van € 89,95. In deze winkels kun je het tenue van Shakhtar ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Shakhtar Donetsk voetbalshirt in deze fanshop

of deze winkel! 

Shakhtar Donetsk thuisshirt 2021-2022

Shakhtar Donetsk uitshirt 2021-2022