Shakhtar Donetsk derde wedstrijdshirt 2021-2022

Puma heeft afgelopen week vele nieuwe derde wedstrijdshirts gelanceerd voor het seizoen 2021-2022. Eén van de clubs die Puma als sponsor heeft is Shakhtar Donetsk. De Oekraïense ploeg weet dan nu ook in wat voor shirt zij aankomend seizoen spelen in de Oekraïense competitie, beker en in de (voorronde) van de Champions League. Het Duitse sportmerk Puma is dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van Shakhtar Donetsk. Het Duitse merk heeft een contract afgesloten voor vijf seizoenen. Dat betekent dat deze functie in ieder geval vervuld wordt tot en met 2026. Nieuwsgierig naar het nieuwe derde wedstrijdshirt van Shakhtar Donetsk? Check de details hieronder!

Shakhtar Donetsk derde wedstrijd shirt en tenue 2021-2022

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Shakhtar Donetsk is gebaseerd op hetzelfde template als van de andere acht shirts die deze week werden gelanceerd door Puma. Het Duitse sportmerk heeft gekozen voor een innovatief en revolutionair ontwerp voor het nieuwe tenue. Dit nieuwe template wordt gekenmerkt door de naam van de club of stad centraal op het shirt. In het geval van de Oekraïense club staat Shakhtar in oranje letters geschreven op het shirt. De naam van de club wordt zowel boven als van onder omringd door een zwarte baan in horizontale richting. Deze zwarte baan komt ook terug in verticale richting over de schouders van het shirt. Boven de naam van de club staat de springende poema. Het logo van het Duitse sportmerk is zwart van kleur. De naam van de shirtsponsor is terug te vinden onder de naam van de club. Het meest opvallende aan het nieuwe template van Puma is dat het clubwapen niet terug te vinden is op de voorkant van het shirt. De basiskleur van het nieuwe derde wedstrijdtenue van de Oekraïense topclub is wit. Het logo van Puma komt ook terug op de mouwen van het shirt. Aan de onderkant van de mouwen is het shirt uitgerust met kleine biesjes, deze zijn zwart. Op de achterkant van het shirt, in de nek, is het clublogo van Shakhtar Donetsk wel geplaatst. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Puma wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen. Ook hierop zijn sponsoruitingen van Puma te vinden. Zoals bij alle tenues van Puma, wordt ook bij dit nieuwe derde wedstrijdtenue van Shakhtar Donetsk gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Shakhtar Donetsk voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Shakthar Donetsk voor het seizoen 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële webshop van de Oekraïense club. Ben je opzoek naar fan T-shirts of hoodies van de topclub? Check dan de onderstaande webshop. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Shakhtar Donetsk fan artikelen in DEZE SHOP