12 juli 2017

Shakhtar Donetsk thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Shakhtar Donetsk is vandaag officieel bekend gemaakt door de club uit Oekraïne en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelt Shakhtar de wedstrijden in het Metaliststadion gedurende 2017-2018. Shakhtar speelt komend seizoen weer Champions League, omdat het afgelopen seizoen kampioen in de Premjer Liha van Oekräine is geworden. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. De club en Nike tekenden in 2008 het eerste contract en vorig jaar werd het contract tot 2020 verlengd. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt.

Shakhtar Donetsk thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Shakhtar Donetsk thuisshirt wordt dit jaar gekenmerkt door de verticale oranje en blauwe banen over het shirt. De blauwe banen bevatten diagonale blauwe strepen. De blauwe details komen ook weer terug in de strip achter de crew neck. De zijkanten van het tenue bevatten een zwarte strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn geheel zwart. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de club. Sponsor CKM versiert het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met daarop de logo's van Shakhtar Donetsk en Nike. De kousen zijn bovendien zwart en bevatten aan de achterkant flitsende oranje strepen.

De nieuwe Shakhtar Donetsk tenues zijn door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Srna, Taison, Marlos, Frederico, Dentinho en andere sterspelers.

Shakhtar Donetsk voetbalshirt kopen

Het nieuwe Shakhtar Donetsk shirt voor 2017-2018 kan je vanaf mid-juli kopen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is € 84,95 voor volwassenen. In de onderstaande shops kan je het shirt van Shakhtar ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering

Koop het nieuwe Shaktar shirt in DEZE SHOP!